Filter
MBA
Zwitserland Gland Studievorm: Alles Tempo: Deeltijd

Beste Deeltijd MBA's in Economische studies in de Verenigde Gland Zwitserland 2019/2020

Een Master of Business Administration (MBA) is een professionele opleiding gegeven aan degenen die business management studeren aan een business school. Verschillende vormen van analyse en strategie zijn bedekt met inbegrip van operaties, marketing, finance en accounting.

MBA Economie is een van de meest populaire graden wordt nagestreefd. De mate kunt u het internationale economische beleid, samen met de algemene business management vaardigheden te leren. MBA economie helpen een goed betaalde baan in het gebied van economie en business management jagen.

Zwitserland, officieel de Zwitserse Confederatie, is een federale parlementaire republiek bestaande uit 26 kantons, met Bern als de zetel van de federale overheid. Onafhankelijkheid en neutraliteit Zwitserland 's al lang vereerd door de grote Europese mogendheden. Zwitserland is een vreedzame, welvarende en stabiele moderne markteconomie met een lage werkloosheid.

Deeltijd Master in Bedrijfskunde in Economische studies in de Verenigde Gland in Zwitserland

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Economische studies, Gland

Graden
Plaats
Zwitserland
Gland
Studievorm
Tempo
Sustainability Management School

Een overwegend professioneel gericht onderwijs dat zich richt op bedrijfsfinanciering en de bredere duurzaamheidsagenda voor verantwoord beleggen. ... [+]

Het doel van het MBA in Finance en Responsible Investment is om een ​​overwegend professioneel gericht onderwijs aan te bieden dat zich richt op bedrijfsfinanciering en de bredere duurzaamheidsagenda voor verantwoord beleggen.

Na afronding van het programma kunt u zich bewust worden van de geavanceerde theorieën over bedrijfsfinanciën en duurzaamheid, autonoom financiële projecten beheren, de bestuurlijke houding ten opzichte van een koolstofarme economie ontwikkelen en beschikt u ook over een solide ethiek met met betrekking tot vermogensbeheer.

SUMAS-studenten zijn voortdurend bezig met praktijkgerichte projecten die worden begeleid door academici, consultants en professionals.... [-]

Zwitserland Gland
Februari 2020
Engels
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands