Master in Bedrijfskunde in Executive Programs

Beste 2 MBA Programma's in Executive Programs 2018

Een Master of Business Administration kan vele deuren openen in zijn professionele carrière. Dat is de reden waarom veel mensen terugkeren naar school om hun MBA-referenties te behalen, zelfs nadat ze managementniveaus hebben bereikt met hun huidige werkgevers. Afgestudeerden van MBA-programma's leren vaardigheden die hun loopbaan naar een nieuw niveau kunnen tillen.

Wat is een MBA in Executive Programs? Deze graad is bedoeld voor werkende professionals die hun bedrijfsfundament willen versterken en zichzelf willen positioneren voor leiderschapsposities. Door de combinatie van cursuswerk en praktische activiteiten kunnen studenten vaardigheden ontwikkelen die ze onmiddellijk kunnen gebruiken binnen hun organisatie. Studenten kunnen verwachten dat lessen geavanceerde principes behandelen in onderwerpen die te maken hebben met management, administratie, financiën en marketing.

MBA in Executive Programs studenten zijn over het algemeen goed thuis in de technieken van bedrijfsbeheer. Met de financiële, leidinggevende en organisatorische vaardigheden die tijdens dit programma zijn opgedaan, kunnen afgestudeerden hun persoonlijke financiën beter beheren en leiders worden in hun gemeenschap, terwijl ze zich ook kunnen positioneren als strategische denkers voor hun organisaties.

De kosten van het programma zijn afhankelijk van de instelling en de programma's die het aanbiedt. Toekomstige studenten moeten ervoor zorgen dat ze alle mogelijke opties onderzoeken voordat ze een definitieve beslissing nemen.

Het behalen van een MBA in Executive Programs kan studenten voorbereiden om te slagen in verschillende rollen, van leidinggevend personeel bij grote bedrijven tot managementfuncties bij non-profitorganisaties. In het bijzonder kunnen afgestudeerden van deze programma's terechtkomen in functies zoals financieel manager, president van operations, general manager en chief operating officer. Afgestudeerden met deze graad hebben mogelijk meer mogelijkheden voor hogere bestuursfuncties en topsalarissen.

MBA-programma's worden overal ter wereld aangeboden. Klassen kunnen online en op de campus beschikbaar zijn, en afhankelijk van je schema, en je kunt zelfs een voltijd- of een deeltijdprogramma kiezen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer

Master of Business Administration in Executive Management

Royal Roads University
Online en Campus gecombineerd Voltijd Deeltijd 18 - 31 maanden January 2019 Canada Victoria +1 more

Om succesvol te zijn in het vandaag de dag op de wereld gerichte commerciële landschap, moet je alles over het bedrijf begrijpen. Onze MBA in Executive Management beantwoordt aan de reële behoeften van de hedendaagse zakenwereld en ontwikkelt flexibele geesten met het vermogen om een ​​situatie te analyseren, een strategisch plan samen te stellen en een effectieve oplossing te implementeren. [+]

Overzicht

De MBA in Executive Management aan Royal Roads University is ontworpen voor werkende professionals, door werkende professionals. We hebben onze ervaring in de branche gebruikt om een ​​programma te maken dat u de solide basis biedt die de bedrijfsleiders van vandaag nodig hebben, evenals de mogelijkheid om uw leren aan de praktijk te laten werken. Wat uw carrièreaspiraties ook zijn, u kunt de tools en technieken in uw programma gebruiken om uw organisatie vooruit te helpen. Je kunt ervoor kiezen om je MBA in Executive Management af te ronden of met een specialisatie in Leadership, Management Consulting, International Business - Asia Pacific Trade en Investment Specialization, of International Business and Innovation - Europe Specialization.... [-]


MBA en Executive MBA in Moskou | Russische en Europese diploma's

EMAS Eurasian Management & Administration School
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Rusland Moskou +1 more

Geavanceerde premium promotie diepgaande consultancy en opleiding MBA en Executive MBA-programma's in Moskou voor eigenaren en senior managers, middle en junior managers die willen zakelijke wereld niveau of werken in hogere functies te bouwen, moet de volledige modern management vaardigheden te verkrijgen en zijn niet bereid genoegen te nemen met basiskennis die in de meeste academische business schools. [+]

Wees snel! SUBSIDIES VOOR DEKKING 80% VAN DE OPLEIDINGSKOSTEN! MAAK NU UW APPLICATIE!

Geavanceerde premium promotie diepgaande consultancy en opleiding MBA en Executive MBA-programma's in Moskou voor eigenaren en senior managers, middle en junior managers die willen zakelijke wereld niveau of werken in hogere functies te bouwen, moet de volledige modern management vaardigheden te verkrijgen en zijn niet bereid genoegen te nemen met basiskennis die in de meeste academische business schools.

Quality kennis en 2 prestigieuze diploma: MBA / Executive MBA EMAS (Rusland) en MBA / Executive MBA Business School GFKM (EU) garanderen dat de groei van uw bedrijf, het verhogen van uw inkomen en carrière overal in de wereld!... [-]