MBASTUDIES

MBA Programma's in Farmaceutische Marketing in Noord-Amerika 2021

Het verdienen van een Master of Business Administration (MBA) wordt bereikt door te voldoen aan de eisen van een afgestudeerde programma op een business school. Veel scholen bieden full-time, part-time, of online opties om uw diploma in business management te verdienen.

De Verenigde Staten van Amerika algemeen genoemd de Verenigde Staten, is een federale republiek bestaande uit vijftig staten en een federaal district. De 48 aaneengesloten staten en het federale district Washington, DC zijn in eerste Noord-Amerika tussen Canada en Mexico. De staat van Alaska is in het noordwesten van Noord-Amerika, ten westen van Canada en het oosten van Rusland over de Bering Straat, en de staat van Hawaï is een archipel in het midden van Noord-Stille Oceaan. Het land heeft ook vijf bevolkte en negen onbewoonde gebieden in de Stille Oceaan en het Caribisch gebied.

MBA in Farmaceutische Marketing in Noord-Amerika

1 Resultaten in Farmaceutische Marketing, Noord-Amerika Filter

MBA in de farmaceutische en gezondheidszorgsector

University of the Sciences in Philadelphia
MBA
jan 2021
<
Voltijds
<
2 jaren
English
Campus

De USciences Pharmaceutical and Healthcare Business MBA is een gespecialiseerd programma gericht op deze $ 4 biljoen sector van de Amerikaanse economie. Het programma bereidt ...

Lees meer