Filter
MBA
Frankrijk Grenoble Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste MBA's in de Verenigde Grenoble in Frankrijk 2019

Gezien de kracht van een MBA en de deuren opent, het netwerk biedt en de probleemoplossende vaardigheden leert, business studenten moeten meer betrokken zijn bij hun opleiding en een bewuste inspanning te leveren om te begrijpen wat ze willen om eruit te komen van de hun MBA-diploma.

Een Master of Business Administration of MBA is een twee jaar graduate niveau mate waarin individuen kunnen nastreven na het behalen van een Bachelor. Het verdienen van een MBA kan helpen afgestudeerden krijgen de belangrijke kennis, vaardigheden en ervaring die ze nodig hebben om een ​​carrière te beginnen in de corporate wereld.

 

Frankrijk is momenteel een van de 20 best presterende landen op het gebied van de economie vanwege hun uitstekende resultaatgericht leren hoger onderwijs. De meeste cursussen aan universiteiten worden aangeboden in de Franse taal. Frankrijk heeft 60 openbare en 100 particuliere universiteiten.

Aan de voet van de Franse Alpen rust Grenoble City. Het is de hoofdstad van het departement Isère. Grenoble heeft ruim 140.000 inwoners. De universiteit van Grenoble heeft meerdere campus en hogescholen verspreid over de stad.

Masters in Bedrijfskunde in de Verenigde Grenoble in Frankrijk

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

Graden
Plaats
Frankrijk
Grenoble
Studievorm
Tempo
Grenoble Ecole de Management

De MBA biedt een algemeen managementprogramma van 500 uur in een drievoudig geaccrediteerde International Business School. Onze MBA wordt zeer goed toegepast in de inhoud ... [+]

Beste Bedrijfskunde Studies in de Verenigde Grenoble in Frankrijk. OverzichtProgrammaduur: één academisch jaar (op de campus) Eindmanagementproject (12 maanden)Graadniveau: Master (120 ECTS-credits). (Frans: Titre de niveau I Manager International, enregistré au Répertoire National des Certifications Professionnelles (RNCP) - Fiche 14524)Toelatingseisen: Bachelor-niveau undergraduate-diploma in een onderwerp. Vloeiend Engels. Ten minste drie jaar fulltime werkervaringVolledige programmakosten: € 31.450 in Grenoble. Zie pagina's in de overzeese campus voor lokale kosten.DoelenEen internationaal managementprogramma van hoge kwaliteit bieden.Om de persoonlijke en professionele ontwikkeling van deelnemers aan het programma te begeleiden.Een groep dynamische studenten creëren met een diversiteit aan professionele ervaring en culturele achtergronden.In de ranglijstDe Full-Time MBA staat wereldwijd op de Wereldranglijst van 100 MBA's, 27e in Europa en 4e in Frankrijk, volgens de Financial Times 2016 Global MBA-ranking.The Economist / WhichMBA 2016. De fulltime MBA van Grenoble staat op 80 wereldwijd en op de 26e plaats in Europa.Het parttime MBA staat op de 67e / 100e plaats in de wereld door de Financial Times (oktober 2016).Wat zijn de belangrijkste sterke punten van dit programma?... [-]
Frankrijk Grenoble
September 2019
Voltijd
Deeltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands