MBA in Global Management

Beste 3 Masters in Bedrijfskunde in Global Management 2018

Global Management

Studenten die een verlangen hebben om een deel van een internationaal based business of organisatie vaak kiezen voor een MBA in Global Management te voltooien om ze betere kandidaten voor hoge posities in internationale bedrijven maken.

Wat is een MBA in Global Management? Dit programma bereidt studenten om belangrijke beslissingen met betrekking tot de wettelijke uitbreiding van een bedrijf in een of meer andere landen te maken. Studenten zullen waardevolle wereldwijde zakelijke vaardigheden, zoals internationale financiering, global marketing, internationaal recht, diplomatieke strategie, etnische relaties, en macro-economie te leren. Het programma biedt ook mogelijkheden om in het buitenland te studeren en waardevolle hands-on ervaring in het bedrijfsleven in een ander land.

Studenten die de cursus zijn beter uitgerust om zakelijke beslissingen te nemen als zij betrekking hebben op de wereldwijde activiteiten en strategieën van een bedrijf.Het programma helpt afgestudeerden worden meer wenselijk kandidaten voor leiderschap en management posities in een breed scala van bedrijven en organisaties die een wereldwijde aanwezigheid, of dat het verkennen van de mogelijkheid van uitbreiding van hun activiteiten naar andere landen. Studenten die het programma compleet zal beter uitgerust zijn om beslissingen te nemen met betrekking tot wereldwijde expansie die degelijk zijn gebaseerd op goede financiële, ethische, juridische en marketing strategieën.

De kosten van een MBA in Global Management varieert per locatie en per instelling. Studenten moeten voor meer informatie over het programma en bijzonderheden contact op met de instelling van hun keuze. De meeste programma's duren van een tot drie jaar.

Afgestudeerden van het programma zal beter uitgerust zijn om management en leiderschap loopbaan in een scala van gebieden, waaronder boekhouding, verkoop en management.Bedrijven die op zoek zijn voor managers om hen te helpen veilig en strategisch uit te breiden hun activiteiten naar nieuwe markten vaak op zoek naar afgestudeerden met geavanceerde onderwijs.

 

Studenten die geïnteresseerd zijn om meer te leren over een MBA in Global Management dient aanvullende informatie met betrekking tot het programma vereisten van de instelling van hun keuze te zoeken. Zoeken naar je programma hieronder en direct contact opnemen met de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer

MBA in in Global Luxury Brand Management

Institut Supérieur de Marketing du Luxe - SUP de LUXE
Campus Voltijd 9 maanden September 2018 Frankrijk Parijs

[+]

. .

Elementaire detailhandeleconomie en -beheer Winkellocatie en conceptontwikkeling Merchandising en visuele merchandising

Management van creatie

Kunstmanagement en specifieke kenmerken

Inkoop

Wijnen en geesten

Jonge professionals die hun carrièrepad willen versnellen.

[-]

MBA In Global Management

B.H.M.S. Business & Hotel Management School
Campus Voltijd 18 maanden April 2018 Zwitserland Luzern

Het herziene MBA-programma in Global Management is een echt internationaal programma, beheerd door BHMS en uitgereikt door City University (CityU) uit Seattle, VS. De toekenning is dus volledig onderworpen aan de procedures en het beleid van CityU voor kwaliteitsborging. [+]

Programma:

MBA in Global Management

Looptijd:

Anderhalf jaar (2 jaar: met een optionele tweede stageperiode van 6 maanden in de industrie)

Beschikbaarheid:

Dit aanbod is beschikbaar voor alle potentiële studenten met een erkend bachelordiploma.

Overzicht

Het herziene MBA-programma in Global Management is een echt internationaal programma, beheerd door BHMS en uitgereikt door City University (CityU) uit Seattle, VS. De toekenning is dus volledig onderworpen aan de procedures en het beleid van CityU voor kwaliteitsborging.

Het programma bestaat uit 3 fasen: de eerste is een intensieve studieperiode van 6 maanden op de BHMS-campus in Luzern, Zwitserland; dit wordt gevolgd door een periode van 6 maanden doorgebracht in de industrie, gedurende welke tijd studenten 2 project-gebaseerde online cursussen moeten voltooien. In de derde fase en de laatste fase keren studenten terug naar de BHMS-campus voor een tweede studieperiode van 6 maanden en het voltooien van alle MBA-cursussen. Een tweede periode voor de industriële training kan worden gevolgd bij het voltooien van deze derde fase, maar is volledig optioneel.... [-]


MBA In Global Management

Kean University
Campus Voltijd Deeltijd September 2018 Verenigde Staten New York Union +1 more

Kean University's MBA in Global Management programma is een gespecialiseerde MBA-programma dat managers zich voorbereidt om te slagen in een mondiale zakelijke omgeving. [+]

Kean University's MBA in Global Management programma is een gespecialiseerde MBA-programma dat managers zich voorbereidt om te slagen in een mondiale zakelijke omgeving. Het biedt een brede en diepe selectie van global-gerichte cursussen, ervaringen en opleiding in de wereldwijde business issues. Bovendien heeft een uitgebreide wereldwijde ervaring voorwaarde dat het zich onderscheidt van andere programma's.

De MBA in Global Management programma heeft zeven onderscheidende componenten die samen zorgen voor afgestudeerden met de gespecialiseerde kennis en vaardigheden die nodig zijn om multiculturele en multinationale arbeidskrachten effectief te beheren in een snel veranderende mondiale zakelijke omgeving:... [-]