MBA

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Versnel uw loopbaanontwikkeling met een periode van gerichte studie en persoonlijke ontwikkeling.

Ben je een ambitieuze professional die wil doorgroeien naar senior leiderschap en positieve bedrijfsverandering wil stimuleren? Als dit klinkt als jij, dan is de Cardiff MBA een geweldige volgende stap.

Wat uw managementachtergrond ook is, wij bieden een uitdagende ervaring die u zal strekken en ondersteunen, uw bedrijfskennis ontwikkelen, uw zelfbewustzijn vergroten en uw vaardigheden als een effectieve en inspirerende leider onderweg aanscherpen.

De Cardiff MBA is ontworpen voor mensen met relevante werkervaring, die de ambitie hebben om hun voortgang naar senior leiderschapsrollen te versnellen door een periode van gerichte studie en persoonlijke ontwikkeling. Het programma biedt een uitdagende ervaring die managers met een breed scala aan achtergronden die positieve zakelijke verandering willen stimuleren, zal ondersteunen en ondersteunen. Je zult je bedrijfskennis ontwikkelen, je zelfbewustzijn vergroten en je vaardigheden als een effectieve en inspirerende leider aanscherpen. U zult de bredere commerciële, sociale en ecologische implicaties van besluitvorming in verschillende praktische contexten overwegen.

De Cardiff MBA helpt u het verschil te maken.

Onderscheidende kenmerken

 • Spring in het Cardiff MBA-programma en de leergemeenschap met een op maat gemaakt oriëntatie- en teambuildingprogramma.
 • De Career Advantage Service: toegang tot een loopbaanadviseur en persoonlijke coach voor gepersonaliseerde professionele ontwikkeling.
 • Een op maat gemaakt, allesomvattend Leadership Development Program om u te helpen uw leiderschapskwaliteiten te beoordelen, een persoonlijk ontwikkelingstraject te ontwikkelen en belangrijke leiderschapsvaardigheden op te bouwen.
 • Cardiff Connections helpt u deel uit te maken van het bedrijfsleven door middel van netwerkevenementen, toegang tot bedrijfsleiders en alumni over hun motivaties en carrièrekeuzes en bedrijfsbezoeken.
 • Een internationale studiereis die de mogelijkheid biedt om bedrijfspraktijken te bestuderen in een onbekende context.
 • Hedendaagse geïntegreerde thema's die door alle modules lopen, zoals de toekomst van werk, verantwoordelijk leiderschap en digitale transformatie.
 • Kansen om een verschil te maken voor de maatschappij en de economie door studie en buitenschoolse activiteiten in lijn met Public Value.

Beoordeling ontworpen om echte uitdagingen aan te gaan:

 • De Business Strategy Simulator Challenge
 • De mensenuitdaging
 • De International Consultancy Challenge
 • De innovatie-uitdaging
 • De grote uitdaging
 • De Crisis Simulation Challenge

The Accelerator Project - een reactie op een complex, veelzijdig probleem van een zakelijke klant.

Toelatingscriteria

Van kandidaten wordt verwacht dat zij minimaal een 2: 1 (GPA 3.0 / 4.0) hebben op het bachelorniveau, van een erkende instelling, en ten minste 3 jaar relevante werkervaring. Niet-afgestudeerden met goedgekeurde beroepskwalificaties en / of aanzienlijke werkervaring kunnen ook worden overwogen.

Interviewproces: kandidaten op de shortlist worden geïnterviewd, hetzij persoonlijk, hetzij via Skype, om hun niveau van werkervaring, hun geschiktheid voor het programma en hun motivatie vast te stellen.

Aanvragers wier eerste taal niet Engels is, moeten minimaal een IELTS-score van 7,0 behalen met 6,0 in elke categorie (of een vergelijkbare kwalificatie voor de Engelse taal).

Structuur

De Cardiff MBA is opgebouwd rond een reeks van zes uitdaginggerichte modules, gebaseerd op cross-functionele en actiegerichte scenario's die doorgaans op de werkplek worden aangetroffen. Een aantal thema's zorgt voor integratie tussen de modules. Dit kunnen onder meer verantwoord leiderschap, digitale transformatie en de toekomst van werk zijn. Keuze en specialisatie zijn ingebed in modules. De module 'Confronting Grand Challenges' biedt u bijvoorbeeld de mogelijkheid om u te concentreren op een uitdaging die van bijzonder belang is voor uw toekomstige carrière.

Het leren dat nodig is om de uitdagingen aan te gaan, wordt ervaren in meeslepende blokken die zijn ontworpen om uw nieuwsgierigheid te stimuleren, uw onderzoeksproces te informeren en de toepassing van uw leren te versterken.

Deze aanpak biedt een verrijkende kans voor:

 • Het gebruik van meerdere en uitgebreide activiteiten om het begrip te vergroten.
 • Interactie van studenten ter ondersteuning van gedeelde zingeving.
 • Begeleid diepgaand onderzoek.
 • Samenwerking tussen studenten en het programmateam.
 • Frequente evaluatie van inzichten en ontwikkeling.
 • Gericht leren in plaats van de afleidende eisen van meerdere modules.
 • Gestructureerd zelfstandig leren.

Uitdagingen omvatten een bedrijfsstrategiesimulatie, een in de tijd beperkte oplossing voor een opdracht van een senior managementteam, de ontwikkeling van een innovatieve bedrijfsoplossing en een complexe uitdaging met meerdere belanghebbenden. The Accelerator Project is een real-world project dat wordt uitgevoerd in samenwerking met een zakelijke klant om oplossingen te ontwikkelen voor een belangrijk strategisch probleem. De afsluitende module gebruikt vervolgens een crisisbeheersingssimulatie om de verschillende facetten van de huidige leiderschapsuitdagingen te overwegen. Het anticipeert ook op het toekomstige landschap en de transformatieve verandering die dit vereist.

Deze meeslepende, op uitdagingen gebaseerde structuur zal uw vermogen op vier onderling verbonden gebieden verbeteren. Jij zal:

 • Ontwikkel een holistisch begrip van kernbedrijfsgebieden en -processen, op basis van contrasterende functionele, disciplinaire en contextuele perspectieven.
 • Integreer theorie en praktijk om kritisch denken en probleemoplossing te bevorderen.
 • Raak betrokken bij het complexe, dynamische en ambigue karakter van strategische besluitvorming.
 • Krijg beter inzicht in uw persoonlijke potentieel en ontwikkel geavanceerde leiderschapsvaardigheden.

Het programma loopt als een ondersteunend pakket van activiteiten van het Leadership Development Program van de MBA. Deze hebben rechtstreeks betrekking op de persoonlijke en professionele vaardigheden die u nodig hebt om effectief te presteren in elke uitdaging en in de volgende fase van uw carrière. Er zal bijzondere aandacht uitgaan naar veerkrachtig, vindingrijk, verantwoordelijk en relationeel.

De getoonde modules zijn een voorbeeld van het typische curriculum en zullen voorafgaand aan het academiejaar 2020/21 worden herzien. De laatste modules zullen tegen september 2020 worden gepubliceerd.

Kernmodules

Module titel Module code credits
Wereldwijde uitdagingen en strategische besluitvorming BST901 20 studiepunten
Mensen Perspectieven BST902 20 studiepunten
Financiële en zakelijke analyse BST903 20 studiepunten
Creativiteit, innovatie en ondernemerschap BST904 20 studiepunten
Grote uitdagingen aangaan BST905 30 studiepunten
The Accelerator Project BST906 40 studiepunten
Toonaangevende verandering en transformeren van futures BST907 20 studiepunten
Leiderschap ontwikkeling programma BST908 10 studiepunten

128695_photo-1517245386807-bb43f82c33c4.jpgHeadway / Unsplash

Leren en beoordelen

Hoe krijg ik les?

Een actieve leerbenadering is ingebed in de Cardiff MBA. Wij geloven dat effectief leren op twee dingen is gebaseerd: uw betrokkenheid bij diverse en uitdagende ervaringen en de manier waarop u die ervaringen begrijpt, zowel individueel als met anderen. Een team dat bestaat uit academici uit meerdere disciplines en artsen die verschillende functies en sectoren vertegenwoordigen, zal elke module vergemakkelijken. Dit weerspiegelt de praktijk op de werkplek en stimuleert de kruisbestuiving van verschillende perspectieven.

U zult zien dat elk leerblok een rijke verscheidenheid aan activiteiten omvat, waaronder bedrijfsbezoeken, sprekers in de branche, uitdagingen met beperkte tijd, rollenspel en simulaties. Deze zijn allemaal ontworpen om uw bestaande begrip te heroverwegen en problemen vanuit verschillende perspectieven te onderzoeken. De diverse achtergronden binnen het studentencohort leveren hier een waardevolle bijdrage.

Wij zullen u helpen om uw reflectievaardigheden van hogere orde, inclusief observatie, analyse en synthese, te verbeteren om uitgebreide conclusies over deze ervaringen te ontwikkelen.

We zullen u ook aanmoedigen om samen te denken met collega's, academici en praktijkmensen om uw bestaande kennisstructuren, veronderstellingen, waarden en vaardigheden uit te dagen. Hiermee kunt u ook onderhandelen over en nieuwe inzichten opbouwen in de aard van leiderschap en bedrijfspraktijken en creatieve reacties op bedrijfsproblemen ontwikkelen.

Je krijgt kansen om nieuwe inzichten te integreren en toe te passen, samen met vaardigheden uit de workshops Leiderschapsontwikkeling, in praktische taken die in elk leerblok zijn ingebed, en formele cursusuitdagingen waarrond elke module is ontworpen.

Hoe zal ik worden ondersteund?

De universiteit biedt een schat aan ondersteuning voor postdoctorale studenten. Waaronder:

Centraal leren

Learning Central is de virtuele leeromgeving van de universiteit. Alle programma- en module-materialen worden hier geplaatst voor studenten die toegang hebben voor, tijdens en na de colleges.

bibliotheken

Een verscheidenheid aan harde en elektronische kopieën van boeken, tijdschriften en databases zijn beschikbaar voor deelnemers aan het programma. De bibliotheek van Aberconway bevindt zich op de hoofdsite van de Business School en extra bronnen zijn beschikbaar in andere bibliotheken op de campus. Veel tijdschriften en boeken zijn ook elektronisch beschikbaar.

Persoonlijk tutorsysteem

Elke student krijgt een persoonlijke tutor toegewezen. Dit lid van de academische staf houdt een overzicht bij van uw leer- en educatieve ervaringen. Als u problemen ondervindt, is uw persoonlijke tutor er om te luisteren en waar mogelijk professionele begeleiding te bieden of u naar de juiste bron van ondersteuning te leiden.

De studentenadviesdienst

Een gratis, onpartijdige, niet-oordelende en vertrouwelijke service wordt aangeboden aan studenten over een breed scala van persoonlijke, financiële en academische zaken.

Onbekwaamheid

Vertrouwelijk advies en ondersteuning worden geboden aan studenten die gehandicapt zijn of een specifieke leerprobleem hebben (bijvoorbeeld dyslexie) of een langdurige medische aandoening.

Begeleidingsdienst

De Cardiff University Counseling Service biedt leden van de universitaire gemeenschap de mogelijkheid om kwesties te onderzoeken die hen beletten hun volledige potentieel te maximaliseren en opties voor verandering te verkennen. De adviesdienst is vertrouwelijk en gratis. Het heeft internationale erkenning gekregen als een Centre for Excellence voor individuele en groepsbegeleiding.

Hoe zal ik beoordeeld worden?

De blokprogrammastructuur biedt voldoende mogelijkheden om informeel te reflecteren op je leer- en ontwikkelingsniveau. Korte kennis / vaardigheid review-activiteiten zijn ingebouwd in elke module om u te helpen uw voortgang te controleren en uw benadering van leren te verbeteren. Dit zal uw zelfvertrouwen vergroten en uw benadering van formele beoordelingstaken verbeteren.

Realistische werkproblemen vormen de basis van formele modulebeoordelingen. Van u wordt verwacht dat u uitgebreide academische reflectie op elke taak toont, en ook typische bedrijfsformaten aanneemt om uw bevindingen te presenteren, inclusief mondelinge presentaties en schriftelijke rapporten.

Voor beoordelingstaken moet u individueel en als onderdeel van een team werken, net zoals op de werkplek.

Alle formele beoordelingen worden binnen elk moduleblok voltooid. Dit maakt diepgaandere consolidatie en toepassing mogelijk voor succesvolle prestaties bij beoordelingstaken op basis van het complexe werk van bedrijfsleiders. Het geeft ook realistische tijdschema's weer voor het voltooien van taken.

Welke vaardigheden zal ik oefenen en ontwikkelen?

De leerresultaten voor dit programma beschrijven wat je kunt doen als resultaat van je studie aan Cardiff University . Ze zullen je helpen te begrijpen wat er van je wordt verwacht.

De leerresultaten voor dit programma zijn hieronder te vinden:

Kennis

Na succesvolle afronding van het programma kun je:

 • Maak gebruik van op discipline gebaseerde kennis en managementervaring om geïntegreerde oplossingen voor complexe organisatieproblemen te ontwerpen.
 • Evalueer kritisch de huidige managementkaders, modellen, debatten en bewijzen en integreer met de praktijk.
 • Evalueer kritisch contrasterende onderzoeks- en adviesvaardigheden voor het omgaan met veelzijdige zakelijke problemen.
 • Analyseer de complexe omgevingscontext die strategische besluitvorming in organisaties en in de praktijk informeert.
 • Demonstreer een holistisch bewustzijn van de uitdagingen waarmee bedrijven worden geconfronteerd bij het leveren van zowel een economische als sociale bijdrage.

Intellectuele vaardigheden:

Na succesvolle afronding van het programma kun je:

 • Zoek en discrimineer concurrerende bronnen van onderzoek en raadpleeg bewijsmateriaal.
 • Analysemethoden voor het genereren van primaire gegevens en managementinformatie.
 • Analyseer en synthetiseer kritisch contrasterende perspectieven en hun ondersteunende bewijzen.
 • Integreer theorie en diverse werkervaringen.
 • Ontwikkel boeiende argumenten ter ondersteuning van haalbare en creatieve actieplannen om een breed publiek te overtuigen en te informeren.

Professionele praktische vaardigheden:

Na succesvolle afronding van het programma kun je:

 • Evalueer de praktische toepassingen van theorie en praktijk om praktijkgebaseerde oplossingen voor ongestructureerde problemen te genereren.
 • Aantonen van proactiviteit en het vermogen om het initiatief te nemen
 • Verantwoordelijk en ethisch leiderschap tonen.
 • Identificeer en beantwoord persoonlijke en professionele ontwikkelingsbehoeften.
 • Ontwikkel geloofwaardige methoden voor het verzamelen van primaire gegevens.
 • Een vermogen om beslissingen te nemen in uitdagende situaties.
 • Werk effectief in een leiderschapsteam.

Overdraagbare / belangrijkste vaardigheden:

Na succesvolle afronding van het programma kun je:

 • Los problemen creatief op.
 • Communiceer met verschillende doelgroepen via verschillende media.
 • Zelfreflectie en zelfbewustzijn aantonen.
 • Werk onafhankelijk en samen.
 • Gebruik digitale technologie.
 • Beheer jezelf en anderen.

Carriere vooruitzichten

Dit programma is bedoeld voor mensen met bestaande werkervaring. Als u het programma succesvol afrondt, kunt u solliciteren naar hogere functies of een transformatieve carrièrewijziging zoeken.

Collegegeld

 • Britse en EU-studenten: £ 19.950
 • Studenten van buiten de EU: £ 27,650
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Our world-leading research was ranked 5th amongst UK universities in the most recent Research Excellence Framework for quality and 2nd for impact. We provide an educationally outstanding experience fo ... Lees meer

Our world-leading research was ranked 5th amongst UK universities in the most recent Research Excellence Framework for quality and 2nd for impact. We provide an educationally outstanding experience for our students. Lees Minder