MBA

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Bereik een MBA in Londen met een intensieve studieperiode van twee weken in New York *

Ons levensveranderende MBA-programma, gevestigd in het hart van Londen, biedt afgestudeerden de kans om een ​​internationale managementkwalificatie te behalen, met studieperioden in New York * en Glasgow.

  • Bestudeer een MBA in Londen voor £ 10.000
  • De kosten omvatten een intensieve studieperiode van twee weken in New York * en verdere studie in Glasgow
  • Woon masterclasses bij van bedrijfsleiders in Londen

Bezorgd door GCU London , onderdeel van Glasgow Caledonian University, is de full-time MBA ontworpen met een commitment aan het algemeen welzijn en de VN-principes voor verantwoord managementonderwijs (PRME), die ernaar streven om een ​​betere en eerlijkere wereld te helpen creëren.

GCU London trekt uitstekende afgestudeerden aan van over de hele wereld en biedt een ongeëvenaarde studentervaring en internationale inzetbaarheid.

Onze unieke MBA is ontworpen met de behoeften van het internationale bedrijfsleven en de maatschappij in het achterhoofd, en helpt om de vaardigheden, kennis en ervaringen op te bouwen die nodig zijn om een ​​succesvolle en verantwoordelijke leider te worden in managementfuncties in alle sectoren.

*Voorwaarden zijn van toepassing.

Kandidaten moeten een bachelordiploma hebben op een niveau van 2.2 of gelijkwaardig; IELTS 6. Er is geen voorafgaande werkervaring vereist.

cursus details

  • Classificatie: MBA
  • Cursusduur: 1 jaar
  • Begindatum cursus: september
  • Cursusmodus: voltijds
  • Vakgebied: zaken en management
  • Locatie: GCU London
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

GCU London is a professional postgraduate university campus of Glasgow Caledonian University (GCU), located in an ultra-modern environment in the heart of London. Situated in Spitalfields, one of Lond ... Lees meer

GCU London is a professional postgraduate university campus of Glasgow Caledonian University (GCU), located in an ultra-modern environment in the heart of London. Situated in Spitalfields, one of London’s most attractive locations, GCU London is in proximity to the capitals globally recognised financial and fashion industries. The campus offers a range of MBA and courses, high quality teaching and links with international businesses. GCU London provides students with an enriching and diverse learning experience underpinned by a vibrant international, intellectual and cultural life. We attract students from over 56 countries, from a range of backgrounds from all corners of the world. Lees Minder