MBASTUDIES

Deeltijd Bedrijfskunde Studies in Hospitality in de Verenigde Boca Raton Verenigde Staten 2020

Gezien de kracht van een MBA en de deuren opent, het netwerk biedt en de probleemoplossende vaardigheden leert, business studenten moeten meer betrokken zijn bij hun opleiding en een bewuste inspanning te leveren om te begrijpen wat ze willen om eruit te komen van de hun MBA-diploma.

De MBA in de horeca is bedoeld om te helpen iedereen die behoren tot het gebied van toerisme en hospitality. Deze opleiding vergroot niet alleen hun talent, maar het leert hen ook enkele zakelijke vaardigheden en manieren om potentiƫle klanten te trekken. Dit is een essentieel en effectief opleiding.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Boca Raton in Palm Beach Florida is een stad die aspirant-studenten graag en is wel de "ontluikende college stad". Er zijn vijf grote universiteiten die men kan kiezen.

Deeltijd MBA in Hospitality in de Verenigde Boca Raton in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Hospitality, Boca Raton Filter

Hospitality Management MBA

Lynn University
MBA
sep 2020
<
Deeltijd
Engels
Campus
Online

Het nastreven van een MBA in gastvrijheid is de perfecte gelegenheid om het veld te veroveren als een leider met goed ontwikkelde management- en interpersoonlijke vaardigheden ...

Lees meer