MBASTUDIES

Masters in Bedrijfskunde in Informatiesystemen in de Verenigde Austin Verenigde Staten

Een Master of Business Administration (MBA) is een professionele opleiding gegeven aan degenen die business management studeren aan een business school. Verschillende vormen van analyse en strategie zijn bedekt met inbegrip van operaties, marketing, finance en accounting.

Het hebben van een MBA in Information Systems geeft je de mogelijkheid om je carrière te positioneren op een hoger niveau. Sommige vacatures kunt u verkrijgen zijn systeemanalist, het ondersteunen van deskundige en agent van verandering. Dit zijn enkele van de in-demand, topposities in de mondiale markt. Bedrijven hebben behoefte aan deskundige analisten om hun bedrijven te begeleiden naar succes, dat is de reden waarom een ​​MBA in IS armen u de kennis en vaardigheden die nodig zijn door deze bedrijven.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

De Universiteit van Texas-Austin heeft het hoogste aantal studenten die zich inschrijven in Austin. Andere populaire instellingen zijn de St. Edwards Universiteit, Concordia Universiteit van Texas en de Houston-Tillotson Universiteit.

Top MBA Opleiding in Informatiesystemen in de Verenigde Austin in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Informatiesystemen, Austin Filter

Master of Business Administration (MBA): nadruk op informatietechnologiebeheer

National American University
MBA
<
Voltijds
<
Deeltijd
Engels
Campus

De concentratie in Information Technology Management is bedoeld om managers op te leiden op het gebied van internet / cyberbeveiliging. Het Amerikaanse Laboratorium voor Arbei ...

Lees meer