MBASTUDIES

Bedrijfskunde Studies in Informatietechnologie in de Verenigde Mount Vernon Verenigde Staten

Een Master of Business Administration (MBA) wordt toegekend aan studenten die een opleiding die verschillende aspecten van het bedrijfsleven, inclusief marketing, finance, accounting en human resources verkent voltooien. Het is zowel een professionele terminal graad.

Een student studeert informatica kan een verscheidenheid van de technologie cursussen en thema's, zoals kunstmatige intelligentie, programmeren, hardware en software te verkennen. Ze kunnen leren hoe de technologische behoeften van organisaties te bepalen en de juiste oplossingen te implementeren.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Beste MBA in Informatietechnologie in de Verenigde Mount Vernon in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Informatietechnologie, Mount Vernon Filter

MBA Cyberbeveiliging en veerkracht van organisaties

University of Baltimore, Merrick School of Business
MBA
<
Voltijds
<
2 jaren
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

De UB MBA-specialisatie in Cyber ​​Security en Organizational Resilience bereidt professionals voor op het plannen, mitigeren en reageren op de risico's en bedreigingen die ge ...

Lees meer