close

Filters

Resultaten weergeven

MBA Programma's in Studies internationaal recht 2021

Een Master of Business Administration (MBA) is een populair onderwijstraject voor studenten die geïnteresseerd zijn in het nastreven van een meer geavanceerde carrière in het bedrijfsleven. Deze programma's vereisen vaak twee of drie jaar intensieve studie en kunnen leiden tot een verscheidenheid aan succesvolle en lucratieve zakelijke carrières. Wat is een MBA in internationaal recht? Di… Meer informatie

Een Master of Business Administration (MBA) is een populair onderwijstraject voor studenten die geïnteresseerd zijn in het nastreven van een meer geavanceerde carrière in het bedrijfsleven. Deze programma's vereisen vaak twee of drie jaar intensieve studie en kunnen leiden tot een verscheidenheid aan succesvolle en lucratieve zakelijke carrières.

Wat is een MBA in internationaal recht? Dit vakgebied richt zich op de managementpraktijken en intensieve wetten achter de functie van alle naadloze internationale bedrijfsactiviteiten. Een graduaat in dit veld kan cursussen over organisatie, management, communicatie, mensenrechten, ondernemingsrecht en overheid omvatten. Veel programma's vereisen dat studenten al een undergraduate-diploma in het bedrijfsleven, de rechten of een aanverwant onderwerp hebben behaald.

Wetenschappers van internationaal recht leren vaak hoe ze effectief kunnen communiceren met verschillende soorten mensen. Deze vaardigheid kan nuttig zijn in verschillende professionele of persoonlijke instellingen. Zulke mensen kunnen ook meer georganiseerd en gedetailleerd worden na het behalen van dit soort diploma.

De kosten van het behalen van een MBA kunnen variëren in verschillende landen en soorten onderwijsinstellingen, en particuliere universiteiten hebben vaak hogere collegegelden dan openbare colleges. Velen hebben school betaald via financiële hulp, werkstudieprogramma's en studiebeurzen.

Carrières in het internationaal recht kunnen zich uitstrekken over tal van industrieën, waaronder de publieke en private sector. Veel studenten met deze educatieve achtergrond volgen posities in overheidsinstanties als advocaten of beleidsmakers. Afgestudeerden zijn gaan werken voor organisaties zoals de American Civil Liberties Union en Amnesty International. Andere rechtsposities, zoals marketingmanagers en handelsfacilitatoren, zijn te vinden in particuliere bedrijven of internationale bedrijven.

Een master in internationaal recht kan worden behaald aan een van de vele universiteiten die over de hele wereld beschikbaar zijn. Studeren in het buitenland kan gunstig zijn voor dit studiegebied, of je kunt ervoor kiezen om thuis te studeren met online cursussen of deeltijdschema's. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Gerelateerde vakgebieden
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
ESLSCA Business School
Parijs, Frankrijk

De MBA in International Business Law is niet alleen bedoeld voor juridische studenten van hoog niveau, maar ook voor professionals die geavanceerde juridische kwesties in hun ... +

De MBA in International Business Law is niet alleen bedoeld voor juridische studenten van hoog niveau, maar ook voor professionals die geavanceerde juridische kwesties in hun sector willen beheersen. Deze training geeft hen een perfecte beheersing van de uitdagingen van markten en bedrijven. Een doorslaggevende troef in een steeds competitievere markt waar deze twee sectoren nauw met elkaar verbonden blijven. -
MBA
Voltijds
Deeltijd
Frans
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op