MBA in Internationale Gezondheidszorg

Beste MBA Opleidingen in Internationale Gezondheidszorg 2018

Internationale Gezondheidszorg

Een MBA is een master's degree in business administration. Verdien één omvat het nemen van algemene zakelijke cursussen zoals finance, accounting, management, marketing, recht, informatica, en ethiek. Een MBA in International Healthcare bereidt studenten voor op een carrière in de gezondheidszorg.

Wat is een MBA in International Healthcare? Dit programma richt zich op het ontwikkelen van ondernemersvaardigheden gezondheidszorg managers die zijn uitgerust met geavanceerde kennis en vaardigheden aan de eisen van een internationale sector van de gezondheidszorg te voldoen. Studenten zullen een breed begrip van interculturele vraagstukken te ontwikkelen, evenals het opbouwen van een netwerk van internationale professionals met wie ze ooit globale beleid en de systemen in de gezondheidszorg te ontwikkelen. Afgestudeerden zullen in staat zijn om te beheren, plannen en organiseren van de zorg voor ouder wordende personen, evenals omgaan met natuurrampen, pandemieën, en oorlog.

Er zijn veel voordelen voor afgestudeerden met een MBA in International Healthcare.Hun diploma geeft hen een voorsprong op de concurrentie op de werkplek, en ze kunnen een hoger salaris te eisen. Ze zijn zeer bedreven in communicatie en interactie met professionals en het publiek, en ze zijn in staat om snel beslissingen te nemen in het gezicht van uitdagingen.

Als internationaal diploma kunnen studenten hun opleiding krijgen van een breed scala van scholen over de hele wereld. Kosten kunnen sterk variëren van de ene naar de andere universiteit, dus het is belangrijk om direct contact op met de school om uit te vinden hoeveel het gaat kosten om uw MBA te verdienen.

Een MBA bereidt studenten met de belangrijkste zakelijke kennis, vaardigheden en eigenschappen die hen helpt gemakkelijk werk te vinden in een breed scala van loopbanen. Afgestudeerden kunnen de werkgelegenheid in de farmaceutische industrie, gezondheidszorg technologie-industrie, ziekenhuizen te vinden, en in liefdadigheid en hulporganisaties.

Er zijn vele soorten van MBA-programma's die u kunt kiezen, waaronder part-time, full-time, versneld, en afstandsonderwijs.U kunt beginnen met het onderzoeken van het juiste programma voor uw behoeften op dit moment door de toegang tot onze uitgebreide database. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

Lees meer

Mba / Mph Met Yale School Van Volksgezondheid

Yale School of Management
Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Verenigde Staten New Haven New York +1 more

Het MPH-programma van Yale School of Public Health is ontworpen voor zeer gemotiveerde studenten met een grote interesse op het gebied van de volksgezondheid [+]

Het MPH-programma van Yale School of Public Health is ontworpen voor zeer gemotiveerde studenten met een grote interesse op het gebied van de volksgezondheid. Terwijl sommige matriculanten het programma rechtstreeks van bachelor- en afgestudeerde instellingen starten, hebben anderen verwante gezondheidswerkervaring en / of een professionele diploma. In het algemeen vereist het MPH-programma vier semesters in de woonplaats, waarbij 20 vakken moeten worden afgerond. Alle MPH-studenten voltooien kerncursussen in Biostatistiek, Epidemiologie, Milieu Gezondheid, Gezondheidsbeleid en Sociale en Gedragswetenschappen. Studenten moeten ook voldoen aan de afdelingseisen die specifiek zijn voor elk academisch programma. Daarnaast vervolledigen de studenten een stage tussen het eerste en tweede jaar voltijdstudie en hetzij een master thesis of capstone cursus. Joint Degree Applicants... [-]