MBA in Internationale Gezondheidszorg

Beste 2 Masters Bedrijfskunde in Internationale Gezondheidszorg 2017/2018

Internationale Gezondheidszorg

Een MBA is een master's degree in business administration. Verdien één omvat het nemen van algemene zakelijke cursussen zoals finance, accounting, management, marketing, recht, informatica, en ethiek. Een MBA in International Healthcare bereidt studenten voor op een carrière in de gezondheidszorg.

Wat is een MBA in International Healthcare? Dit programma richt zich op het ontwikkelen van ondernemersvaardigheden gezondheidszorg managers die zijn uitgerust met geavanceerde kennis en vaardigheden aan de eisen van een internationale sector van de gezondheidszorg te voldoen. Studenten zullen een breed begrip van interculturele vraagstukken te ontwikkelen, evenals het opbouwen van een netwerk van internationale professionals met wie ze ooit globale beleid en de systemen in de gezondheidszorg te ontwikkelen. Afgestudeerden zullen in staat zijn om te beheren, plannen en organiseren van de zorg voor ouder wordende personen, evenals omgaan met natuurrampen, pandemieën, en oorlog.

Er zijn veel voordelen voor afgestudeerden met een MBA in International Healthcare.Hun diploma geeft hen een voorsprong op de concurrentie op de werkplek, en ze kunnen een hoger salaris te eisen. Ze zijn zeer bedreven in communicatie en interactie met professionals en het publiek, en ze zijn in staat om snel beslissingen te nemen in het gezicht van uitdagingen.

Als internationaal diploma kunnen studenten hun opleiding krijgen van een breed scala van scholen over de hele wereld. Kosten kunnen sterk variëren van de ene naar de andere universiteit, dus het is belangrijk om direct contact op met de school om uit te vinden hoeveel het gaat kosten om uw MBA te verdienen.

Een MBA bereidt studenten met de belangrijkste zakelijke kennis, vaardigheden en eigenschappen die hen helpt gemakkelijk werk te vinden in een breed scala van loopbanen. Afgestudeerden kunnen de werkgelegenheid in de farmaceutische industrie, gezondheidszorg technologie-industrie, ziekenhuizen te vinden, en in liefdadigheid en hulporganisaties.

Er zijn vele soorten van MBA-programma's die u kunt kiezen, waaronder part-time, full-time, versneld, en afstandsonderwijs.U kunt beginnen met het onderzoeken van het juiste programma voor uw behoeften op dit moment door de toegang tot onze uitgebreide database. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

Lees meer

Mba Internationale Gezondheidszorg Beheer

Frankfurt School of Finance & Management
Campus Deeltijd 20 maanden October 2017 Duitsland Frankfurt am Main

MBA Frankfurt School in International Healthcare Management is geschikt voor alle deelnemers van de gezondheidszorg waardeketen, leveranciers, betalers, regelgevende instanties als de leveranciers. [+]

Als de gezondheidszorg steeds meer internationaal, moeten managers een wereldwijde, praktijkgericht onderwijs gekoppeld aan een sterke interculturele vaardigheden.

De MBA in International Healthcare Management is uniek in zijn onderwijs en praktische aanpak, streven naar nationale grenzen en manieren van denken over de hele wereld te overstijgen. De MBA-programma in International Healthcare Management ontwikkelt ondernemende gezondheidszorg managers uitgerust met geavanceerde vaardigheden en expertise om de uitdagingen in een geglobaliseerde sector gezondheidszorg te beheersen.

Door residentiële modules in bepaalde relevante locaties wereldwijd, zal het programma leden best practices te identificeren, ontwikkelen van een breed begrip van interculturele vraagstukken en bouwen een internationaal netwerk van professionals leidt het debat in de ontwikkeling van de wereldwijde gezondheidszorg.... [-]


Mba In Het Ziekenhuis Management, Klinieken En Kantoren

Grupo Tiradentes
Campus Voltijd 418 uur March 2018 Brazilië Aracaju

Leraren met theoretische en praktische ervaring in het Health Management en de bijzonderheden; Success Cases studies met kleine, middelgrote en grote organisaties; Infrastructuur compatibel met de standaard behoefte van onze doelgroep; praktische ervaring en de aanwezigheid van uitgenodigde professionals in een aantal modules. [+]

Differential Course Leraren met theoretische en praktische ervaring in het Health Management en de bijzonderheden; Success Cases studies met kleine, middelgrote en grote organisaties; Infrastructuur compatibel met de standaard behoefte van onze doelgroep; praktische ervaring en de aanwezigheid van uitgenodigde professionals in een aantal modules. GOALS Een van de belangrijkste doelstellingen van de MBA, kunnen we benadrukken: Om de benodigde kennis te bieden in management praktijken, gericht op de planning, uitvoering en controle van de activiteiten met betrekking tot instellingen voor gezondheidszorg. Zelfmanagement van leerders met technisch management tools en stellen noodzakelijke parameters om problemen die uniek zijn voor de gezondheid van de economie en de gevolgen ervan aan te pakken. Direct speciale aandacht aan de kwaliteit, audit en accreditatie in ziekenhuizen, klinieken en kantoren. Dynamische en innovatieve manier TARGET Deze cursus is bedoeld voor professionals die taken in verband met het beheer in zorginstellingen, zoals artsen, verpleegkundigen, beheerders, economen en accountants die in ziekenhuizen, klinieken en / of kantoren werken uit te voeren. METHODOLOGIE De cursus zal worden ontwikkeld door middel van verschillende onderwijs- / leren technieken om actieve participatie van studenten in de opbouw van kennis mogelijk te maken. Professor bieden bewaking schoolmateriaal. Zal worden gebruikt, afhankelijk van de aard en de geschiktheid van elke discipline, verschillende methoden zoals case studies, games en simulaties, conferenties, lezingen, seminars, geregisseerd studies, groepswerk, practica in laboratoria, debatten en uitwisselingen experimenten. [-]