MBASTUDIES

Masters Bedrijfskunde in Internationale Marketing in de Verenigde München Duitsland

MBA staat voor Master in Business Administration en bestaat uit een programma van curriculum dat een stichting levert in de kernbegrippen van het bedrijfsleven, inclusief het management, financiën, economie, verkoop, marketing, human resource management en supply chain management.

In de internationale marketing cursussen en opleidingen, individuen leren over de manier waarop marketing principes in meerdere landen worden toegepast. Onderwerpen kunnen zijn strategieontwikkeling, identificatie markt goed en service promotie en marketing verschillende omgevingen.

Duitsland is een geweldige bestemming voor internationale scholarsand heeft een kwaliteitssysteem hoger onderwijs hoog. De waarde van dit niveau van het onderwijs is verbeterd door de Duitsland 's sterke economie. Buitenlandse studenten genieten van uitstekende levensstandaard in een veilige en veilige omgeving. Berlijn is de hoofdstad.

München is de 3de grootste stad in Duitsland. Het is gelegen in de deelstaat Beieren en heeft meer dan 1 miljoen inwoners. Als een toonaangevende locatie voor wetenschap en onderzoek, in München beschikt over 4 grote universiteiten en een aantal hogescholen.

Beste Master in Bedrijfskunde in Internationale Marketing in de Verenigde München in Duitsland

1 Resultaten in Internationale Marketing, München Filter

MBA in internationale marketing

EU Business School
MBA
jan 2021
<
Voltijds
<
Deeltijd
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

Het vermarkten van producten en diensten is een belangrijk aspect van elk bedrijf. Het begrijpen van de behoeften van de consument en het effectief leveren van het aanbod van ...

Lees meer