MBASTUDIES

Bedrijfskunde Studies in Internationale Marketing in de Verenigde Pau Frankrijk

Het verdienen van een Master of Business Administration (MBA) wordt bereikt door te voldoen aan de eisen van een afgestudeerde programma op een business school. Veel scholen bieden full-time, part-time, of online opties om uw diploma in business management te verdienen.

Internationale marketing is een academische studie gebied dat zich bezighoudt met het gebruik van marketing methoden en technieken om producten in het buitenland te promoten. Studenten die dit gebied te bestuderen kan onderwerpen zoals identificatie markt, wereldwijd de besluitvorming, prijzen en targeting te verkennen.

Frankrijk biedt een prachtig systeem van hoger onderwijs om niet alleen de burgers, maar ook buitenlanders. Het land 's dynamische cultuur trekt buitenlandse studenten en diegenen die geïnteresseerd zijn in het nastreven van internationale cursussen. Frankrijk heeft een traditie van wetenschappelijke en technologische innovatie. Dit zorgt ervoor dat wetenschappers hun creativiteit ten volle te benutten.

Pau is een stad-gemeente en de hoofdstad van de Pyrenees-Atlantiques departement, Frankrijk. Het is de thuisbasis van het mooiste uitzicht van de aarde. Pau heeft meer dan 80.000 mensen en is de thuisbasis van de Universiteit van Pau.

Top Master in Bedrijfskunde in Internationale Marketing in de Verenigde Pau in Frankrijk

1 Resultaten in Internationale Marketing, Pau Filter

MBA Franse Marketing Excellence

ESC PAU Business School
MBA
<
Voltijds
<
12 maanden
Engels
Campus

Frankrijk neemt een unieke positie in en blinkt uit in termen van culturele diversiteit, wetenschappelijk onderzoek, gastvrijheid en zakelijk inzicht. Het programma gebruikt v ...

Lees meer