MBASTUDIES

MBA's in Internationale Marketing in de Verenigde Subang Jaya Maleisië

Het verdienen van een Master of Business Administration (MBA) wordt bereikt door te voldoen aan de eisen van een afgestudeerde programma op een business school. Veel scholen bieden full-time, part-time, of online opties om uw diploma in business management te verdienen.

Internationale marketing gaat met behulp van marketing technieken en principes op wereldwijde schaal. Studenten in dit gebied hebben vaak de mogelijkheid om onderwerpen zoals internationale promotie, strategieën, globaal financiën, overheidsregulering, targeting en de toewijzing van middelen te bestuderen.

Maleisië is een federale constitutionele monarchie in Zuidoost-Azië. Het bestaat uit dertien staten en drie federale gebieden en heeft een totale landmassa van 329.847 vierkante kilometer van elkaar gescheiden door de Zuid-Chinese Zee in twee even grote regio's, het schiereiland Maleisië en Maleisisch Borneo.

Subang Jaya is beroemd om voldoende goede universiteiten, hogescholen en andere onderwijsinstellingen zoals Taylor 's University. Deze universiteit staat bekend om de kwaliteit van het hoger onderwijs.

Beste MBA in Internationale Marketing in de Verenigde Subang Jaya in Maleisië

1 Resultaten in Internationale Marketing, Subang Jaya Filter

Mba internationale marketing, Coventry University, uk

INTI International University & Colleges, Malaysia
MBA
<
Voltijds
<
Deeltijd
Engels
Campus

De MBA in International Marketing is ontworpen voor studenten om de academische modules ondernemen samen met ofwel een individueel project gebaseerd op stage, consultancy of e ...

Lees meer