MBASTUDIES

Masters Bedrijfskunde in Internationale Marketing in Singapore

MBA staat voor Master in Business Administration en bestaat uit een programma van curriculum dat een stichting levert in de kernbegrippen van het bedrijfsleven, inclusief het management, financiën, economie, verkoop, marketing, human resource management en supply chain management.

Studies in internationale marketing kunnen individuen met een opleiding aan de multinationale proces dat de planning, ontwikkeling, distributie en promotie van goederen en diensten op de internationale markt gaat om specifieke zakelijke doelen te bereiken.

Singapore (新加坡) is een stadstaat in Zuidoost-Azië. Opgericht als een Britse kolonie handel in 1819, sinds de onafhankelijkheid is het uitgegroeid tot een van de wereld 's meest welvarende landen en beschikt over ' s werelds drukste haven. Singapore heeft zes nationale universiteiten en zijn over het algemeen goed beschouwd en trekt uitwisselingsstudenten van over de hele wereld.

MBA in Internationale Marketing in Singapore

1 Resultaten in Internationale Marketing, Singapore Filter

Master of Business Administration in internationale marketing (uitgereikt door Bangor University, UK)

Management Development Institute of Singapore (MDIS)
MBA
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
12&nbsp;-&nbsp;18 maanden
Engels
Campus

Het programma zal ook de ontwikkeling van de kennis en vaardigheden over een breder scala van business en management onderwerpen, met inbegrip van organisaties, het beheer en ...

Lees meer