MBASTUDIES

MBA Opleidingen in Internationale Marketing in Spanje

Het verdienen van een Master of Business Administration (MBA) wordt bereikt door te voldoen aan de eisen van een afgestudeerde programma op een business school. Veel scholen bieden full-time, part-time, of online opties om uw diploma in business management te verdienen.

Een MSc graad in International Marketing, dat maakt een nadruk op marketing relaties binnen de internationale reikwijdte, om verschillende lagen van de samenleving, zoals een bedrijf of de nationale economie ten goede komen. Het geeft studenten een solide basis van principes en best practices van de marketing expertise.

Spanje, officieel het Koninkrijk Spanje, is een soevereine staat en een lidstaat van de Europese Unie. Het is gelegen op het Iberisch schiereiland in het zuidwesten van Europa. Spaanse universiteiten regelen de toegang tot hun eigen graden en ze de academische vergoedingen vaststellen. Ze kunnen ook bieden onofficiƫle postdoctorale opleidingen. De hoofdstad Madrid heeft mogelijk het grootste aantal bars per hoofd van een Europese stad en een zeer actief nachtleven.

Master in Bedrijfskunde in Internationale Marketing in Spanje

1 Resultaten in Internationale Marketing, Spanje Filter

MBA in internationale marketing

EU Business School
MBA
jan 2021
<
Voltijds
<
Deeltijd
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

Het vermarkten van producten en diensten is een belangrijk aspect van elk bedrijf. Het begrijpen van de behoeften van de consument en het effectief leveren van het aanbod van ...

Lees meer