Deeltijd Masters in Bedrijfskunde in Investment in Duitsland 2020

Gezien de kracht van een MBA en de deuren opent, het netwerk biedt en de probleemoplossende vaardigheden leert, business studenten moeten meer betrokken zijn bij hun opleiding en een bewuste inspanning te leveren om te begrijpen wat ze willen om eruit te komen van de hun MBA-diploma. De vaardigheden en kennis opgebouwd gedurende een opleiding van de investeringen zijn meestal waardevol op de arbei… Meer informatie

Gezien de kracht van een MBA en de deuren opent, het netwerk biedt en de probleemoplossende vaardigheden leert, business studenten moeten meer betrokken zijn bij hun opleiding en een bewuste inspanning te leveren om te begrijpen wat ze willen om eruit te komen van de hun MBA-diploma.

De vaardigheden en kennis opgebouwd gedurende een opleiding van de investeringen zijn meestal waardevol op de arbeidsmarkt. Dit educatieve achtervolging zou kunnen leiden tot de studenten over te gaan tot een veilige, stabiele carrière als financieel adviseur, financieel adviseur en beleggingsresultaten analist verkrijgen.

Duitsland is een geweldige bestemming voor internationale scholarsand heeft een kwaliteitssysteem hoger onderwijs hoog. De waarde van dit niveau van het onderwijs is verbeterd door de Duitsland 's sterke economie. Buitenlandse studenten genieten van uitstekende levensstandaard in een veilige en veilige omgeving. Berlijn is de hoofdstad.

Deeltijd Master in Bedrijfskunde in Investment in Duitsland

Lees Minder
International Graduate Center - Hochschule Bremen
Bremen, Duitsland

Begin met het bestuderen van de kernmodules op de IGC in Bremen en specialiseer me in International Finance

Begin met het bestuderen van de kernmodules op de IGC in Bremen en specialiseer me in International Finance -
MBA
Voltijd
2 semesters
Engels
okt 2020
Campus