MBA

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het MBA-programma aan de Ariel University (AU) is ontworpen om de brede kijk van studenten op management te ontwikkelen en hen voor te bereiden om effectief te werken in managementposities in het bedrijfsleven, de overheid en NGO's. Het programma volgt geaccepteerde MBA-curricula op vooraanstaande business schools in Israël en in het buitenland en stelt deelnemers in staat om te slagen op verschillende gebieden, in Israël en waar ook ter wereld.

In dit programma voor Engelstalige studenten wordt het eerste studiejaar in het Engels uitgevoerd, met een geleidelijke overstap naar Hebreeuws terwijl studenten de taal leren, inclusief Hebreeuwse zakelijke termen. In het tweede jaar worden studies in het Hebreeuws gehouden, hoewel de meeste verplichte metingen in het Engels zullen blijven.

Dit tweejarige (zes semester) programma leidt tot een volledig geaccrediteerde Israëlische master's degree en geeft je de mogelijkheid om jezelf onder te dompelen in het dagelijkse leven in Israël.

Laatst bijgewerkt op Juli 2019

Over de school

Ariel University, originally established as a small college in 1982, was officially recognized as a full research university in 2012, making it Israel’s newest university. It is evolving into a major ... Lees meer

Ariel University, originally established as a small college in 1982, was officially recognized as a full research university in 2012, making it Israel’s newest university. It is evolving into a major institution of research and higher education. The university’s bold new spirit is flowing from the Land of Israel, the home of the Bible, into the heart of academia. Ariel University presents a fresh perspective on contemporary Zionism and strives to revive the values of nation-building through dedication to excellence in science and research and championing social challenges. Lees Minder