MBA Opleiding op Jamaica

Top MBA's op Jamaica 2018

MBA

Het verdienen van een Master of Business Administration (MBA) wordt bereikt door te voldoen aan de eisen van een afgestudeerde programma op een business school. Veel scholen bieden full-time, part-time, of online opties om uw diploma in business management te verdienen.

Een MBA of Master of Business Administration is een tweejarige opleiding. Om een ​​MBA na te streven, studenten moeten eerst hebben een Bachelor in een gerelateerd veld ontvangen. In een MBA-programma, ontvangen de studenten zakelijke-gerelateerde cursussen die ze gekwalificeerd zijn om te werken en te beheren bedrijven en bedrijven.

 

Jamaica is een eiland gelegen land in de Caribische Zee, bestaande uit het derde grootste eiland van de Grote Antillen.

MBA Programma's op Jamaica

Lees meer

Ucc Mba

University of the Commonwealth Caribbean
Online en Campus gecombineerd Voltijd 20 maanden January 2019 Jamaica Kingston

De Master of Business Administration (MBA) is een integratief en dynamisch management development programma. Elke deelnemer neemt kerncursussen in kritieke zakelijke functionele gebieden zoals hieronder aangegeven: [+]

Overzicht

De Master of Business Administration (MBA) is een integratief en dynamisch management development programma. Elke deelnemer neemt kerncursussen in kritieke zakelijke functionele gebieden zoals hieronder aangegeven:

MGOL6001: Leiderschap, management en relationele dynamiek in organisaties MGIT6002: Informatiesystemen in organisaties MGQT6003: Modellering, analyse voor besluitvorming in organisaties ECON6001: Bedrijfseconomie MGHR6004: Mensen beheren voor concurrerende voordelen FINM6001: Financiële boekhouding en management MGMK6006: Marketingmanagement en -strategie ETH600: Bedrijfsethiek BUSI 6001: Globale Context voor Organisaties MGSM 6007: Strategie en Organisatie voor Transformatie en Groei ... [-]