MBASTUDIES

Afstandsonderwijs MBA Programma's in Leiderschap in de Verenigde Huntsville Verenigde Staten 2021

Gezien de kracht van een MBA en de deuren opent, het netwerk biedt en de probleemoplossende vaardigheden leert, business studenten moeten meer betrokken zijn bij hun opleiding en een bewuste inspanning te leveren om te begrijpen wat ze willen om eruit te komen van de hun MBA-diploma.

Leiderschap is de actie van het begeleiden, aansturen en beheren van een organisatie of groep mensen. Het omvat verschillende leiderschapsstijlen en gemeenschappelijke vaardigheden zoals communicatie, besluitvorming en kritisch denken.

Onderwijs op afstand of afstandsonderwijs is een manier van het leveren van onderwijs en instructie, vaak op individuele basis, aan studenten die niet fysiek aanwezig op de campus.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Afstandsonderwijs Master in Bedrijfskunde in Leiderschap in de Verenigde Huntsville in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Leiderschap, Huntsville, Afstandsonderwijs Filter

Master of Business Administration

Sam Houston State University
MBA
27 Mei 2021
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
2 jaren
15 Mei 2021
Engels
Campus
Online

Het Master of Business Administration-programma aan de Sam Houston State University is bedoeld om kandidaten te ontwikkelen voor leiderschapsposities in moderne organisaties. ...

Lees meer