MBASTUDIES

Deeltijd MBA Programma's in Luchtvaart in de Verenigde Uxbridge Verenigd Koninkrijk 2021

MBA staat voor Master in Business Administration en bestaat uit een programma van curriculum dat een stichting levert in de kernbegrippen van het bedrijfsleven, inclusief het management, financiƫn, economie, verkoop, marketing, human resource management en supply chain management.

MBA in Aviation Management niet alleen brede opleidingsmogelijkheden van financiƫn, human resource management, marketing en strategisch management te geven, maar dit alles zal worden in het kader van de luchtvaartmaatschappij en de luchthavenactiviteiten en met een focus op de huidige mondiale vraagstukken. Als je een piloot, ingenieur of andere profesional reeds werkzaam in de luchtvaartindustrie is dit een ideale keuze voor u.

Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is een gedecentraliseerde kwestie met elk van de landen van het Verenigd Koninkrijk hebben van aparte systemen onder verschillende overheden: de Britse regering verantwoordelijk is voor Engeland en de Schotse regering, de regering van Wales en de Northern Ireland Executive verantwoordelijk voor Schotland , Wales en Noord-Ierland, respectievelijk.

Uxbridge is een grote stad, met een bevolking van 26 duizend in Groot-Londen. Het is de thuisbasis van de belangrijkste campus van Uxbridge College, Brunel University en de Buckinghamshire New University 's verpleging campus.

Deeltijd MBA Opleiding in Luchtvaart in de Verenigde Uxbridge in UK

1 Resultaten in Luchtvaart, Uxbridge Filter

Master of Business Administration

MBA
<
Voltijds
<
Deeltijd
English (UK)
Campus

Brunel Business School , gevestigd in Uxbridge, Londen heeft meer dan 50 jaar academische uitmuntendheid en heeft dubbele accreditatie van de AACSB en AMBA. De Brunel MBA heef ...

Lees meer