MBA in MBA / Master in Gezondheid

Beste 2 MBA Opleidingen in MBA / Master in Gezondheid 2018

MBA / Master in Gezondheid

Het verkrijgen van een dual degree MBA / Master in Health is een uitstekende start van een carrière het beheer van professionals in de gezondheidszorg of medische voorzieningen. Niet alleen hebben deze prestigieuze graden bereidt je om door te gaan in de spannende wereld van de gezondheidszorg, maar ze kunnen u ook helpen bij het ​​verkrijgen van een hogere positie met een aanzienlijke loonsverhoging.

Een Dual Degree: MBA / Master in Health is een uitstekend programma voor het werken in de gezondheidszorg professionals die graag hun leiderschapscapaciteiten en zakelijke talenten verder te ontwikkelen. Afgestudeerden met deze gerespecteerde dual degree in staat zijn om te beheren en vorm van de spannende toekomst van de gezondheid van de industrie met hun toegepaste kennis en vaardigheden, zowel in het bedrijfsleven en de gezondheidszorg.Business-minded professionals in de gezondheidszorg zijn noodzakelijk voor het uitvoeren van succesvolle ziekenhuizen, hospicevoorzieningen, verpleeghuizen, provider netwerken, en verzekeringsmaatschappijen, en deze concurrerende programma's helpen om de toekomstige leiders van de gezondheids-industrie vorm te geven.

Door in te schrijven in deze duale opleiding, bent u in staat om te leren van zowel medische experts en business strategen. Deze unieke structuur van learning biedt een goed afgeronde opleiding in minder credit tijd dan het zou hebben genomen om uw MBA en Master verdienen in Health afzonderlijk.

Er zijn vele internationale universiteiten die deze intense en gerichte programma's, en de kosten varieert sterk tussen elk uniek instituut. Voordat u zich inschrijft in een educatieve voorziening, moet u informeren over alle kosten die nodig zijn voor het afstuderen.

Afgestudeerden die zowel een MBA en een Master hebben verdiend in de gezondheidszorg in staat zijn om high-powered carrière te verwerven in het ziekenhuis administratie en beheer. Deze indrukwekkende studenten kunnen ook gaan om banen op uitvoerend niveau te verdienen veel klinieken, laboratoria, verzekeringsmaatschappijen en andere uitstekende zorginstellingen.

 

Het selecteren van uw uitzonderlijke dual degree programma is eenvoudig zoals zo vele universiteiten bieden concurrerende programma's wereldwijd. Voor studenten die hun huidige dagelijkse routine blijven, online lessen zijn beschikbaar om onderwijs te passen in hun drukke leven. Zoek uw programma hieronder en direct contact opnemen met de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer

Master In Bedrijfsadministratie En Meester Van Wetenschap In Verpleegleiderschap In Gezondheidssystemen (brug)

Grand Canyon University
Online Deeltijd September 2018 Verenigde Staten USA Online

De Grand Canyon University (GCU) Bridge (Master of Business Administration en Master of Science in Nursing Leadership in Health Care Systems) is ontworpen om zowel voor ervaren verpleegkundigen te voorzien die een bachelor diploma buiten de verpleegkunde hebben behaald, maar het verlangen om naar een master's level te komen graad binnen de verpleging. Dit MSN bruidsprogramma brengt de kloof over, zodat u de gewenste MSN-graad kan bereiken. [+]

Aangeboden door: College of Nursing and Health Care Professions

Overzicht

Breng zakelijke innovatie naar patiëntgerichte excellence

Gezondheidszorgleiders in de hedendaagse concurrerende markt hebben zakelijke kennis nodig naast verpleegkundigheden. De Grand Canyon University (GCU) Bridge (Master of Business Administration en Master of Science in Nursing Leadership in Health Care Systems) is ontworpen om zowel voor ervaren verpleegkundigen te voorzien die een bachelor diploma buiten de verpleegkunde hebben behaald, maar het verlangen om naar een master's level te komen graad binnen de verpleging. Dit MSN bruidsprogramma brengt de kloof over, zodat u de gewenste MSN-graad kan bereiken.... [-]


Dual Msn / MBA - Master Of Business Administration En De Master Of Science In De Verpleegkunde

Seidman College of Business, Grand Valley State University
Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Grand Rapids

De gecombineerde MSN / MBA is ontworpen om afgestudeerde verpleegkundigen voor te bereiden op professionele mogelijkheden in heide zorg systemen [+]

Seidman College of Business en Kirkhof College of Nursing biedt een gecombineerde Master of Business Administration en de Master of Science in de verpleegkunde (MSN / MBA). Personen die deze graad moet voldoen aan de toelatingseisen van beide scholen behalve dat een bevredigende prestaties op alleen de Graduate Record Exam (GRE), in plaats van de GMAT, is vereist. Kandidaten voor de MSN / MBA kan worden toegelaten tot het gezamenlijke programma of om ofwel de MSN of de MBA, afhankelijk van toelatingscommissie beoordeling elk college en het besluit. De gecombineerde MSN / MBA is ontworpen om afgestudeerde verpleegkundigen voor te bereiden op professionele mogelijkheden in heide zorg systemen. ... [-]