Master in Bedrijfskunde in MBA/Master in Internationale Betrekkingen

Beste MBA's in MBA/Master in Internationale Betrekkingen 2018

MBA/Master in Internationale Betrekkingen

Als u reeds in het bezit van een diploma in de internationale betrekkingen, kunt u uw status op de werkvloer met een dual degree verbeteren. Het krijgen van een MBA / Master in International Relations misschien wel helpen om te komen waar je wilt zijn in je vak.

Als globale organisaties blijven hun productiviteit te intensiveren door het gebruik van superieure business praktijken, zijn veel vacatures beschikbaar komen voor hoogopgeleiden op zoek naar een carrière in de internationale betrekkingen na te streven. Een geweldige manier om uw deskundige zakelijke vaardigheden te combineren met een vaardigheid in internationale studies is door het verdienen van een Dual Degree: MBA / Master in Internationale Betrekkingen. Deze prestigieuze graad helpt je voor te bereiden op de veranderende wereldwijde markt te navigeren en geeft je het vertrouwen om internationale bedrijfsleven vorm te geven.

Er zijn veel voordelen aan het verdienen van deze uitdagende dual degree als je smeden in de spannende wereld van het internationale bedrijfsleven. Deze gespecialiseerde programma helpt u om de uitstekende analytische vaardigheden die in de hoge vraag bij veel van de top wereldwijde bedrijven te verwerven. Deze dual degree helpt u leren hoe de internationale publieke zaken te beheren in veel minder tijd dan wanneer je naar beide graden afzonderlijk te verdienen.

De kosten van inschrijving in een MBA-duale opleiding is sterk afhankelijk van welke school je selecteert. Met een onbeperkt aantal internationale opties om uit te kiezen, zorg ervoor om over alle instelling kosten vragen voor het plegen van een bepaalde universiteit.

Een dubbele master in Internationale Betrekkingen en Business kan je voorbereiden op een boeiende carrière managen internationale financiële instellingen, werkzaam voor exclusieve overheidsinstellingen, of het organiseren van de economische ontwikkeling van organisaties over de hele wereld. Mensen met een beschaafde begrip van financiën, management, en mondiale zaken zijn in hoge vraag naar deze grote verscheidenheid aan internationale bedrijven.

 

Meld je vandaag nog aan uw internationale schoolse avontuur beginnen met een van de vele prestigieuze universiteiten die dual graden. De lessen zijn online beschikbaar en kunnen u voorzien van een wereldwijde onderwijs vanaf uw eigen kantoor aan huis. Veel cursussen hebben de opvang van dienstregelingen, waardoor u de flexibiliteit die u nodig hebt om je diploma te behalen, terwijl nog steeds nakoming van de verplichtingen in je dagelijks leven.Zoeken naar je programma hieronder en direct contact opnemen met de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer

Mba / Ma In De Diplomatie En Internationale Betrekkingen (dual Degree)

Seton Hall University, School of Diplomacy and International Relations
Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten South Orange

De School of Diplomacy en de Stillman School of Business bieden een dual degree programma dat de Master of Business Administration (MBA) combineert met de MA in Diplomatie en Internationale Betrekkingen. Deze dual degree programma maakt gebruik van de synergie tussen de twee velden, het verstrekken van een unieke combinatie van gedetailleerde business training met een grondige kennis van internationale vraagstukken beleid. [+]

De School of Diplomacy en de Stillman School of Business bieden een dual degree programma dat de combinatie Master of Business Administration (MBA) met de MA in Diplomatie en Internationale Betrekkingen. Deze dual degree programma maakt gebruik van de synergie tussen de twee velden, het verstrekken van een unieke combinatie van gedetailleerde business training met een grondige kennis van internationale vraagstukken beleid.

Leerplan

Diplomatie en Internationale Betrekkingen Component (30 studiepunten)

De Diplomatie Core (24 studiepunten)

DIPL 6000 - International Relations Theory DIPL 6001 of DIPL 6180 - Politiek van culturele en etnische pluralisme of Comparative buitenlands beleid DIPL 6002 of DIPL 6005 - Internationale Organisaties of Public International Law DIPL 6153 of DIPL 6170 - Duurzame ontwikkeling in Global Perspective of Advanced Topics in Economic Development for International Affairs DIPL 6105 of DIPL 6155 - International Political Economy of Advanced Economische Aspecten van Internationale Betrekkingen DIPL 6310 - Research Methods for Policy Analysis DIPL 6311 - Master's Research Project DIPL 7111 - Internship ... [-]