close

Filters

Resultaten weergeven

Deeltijd MBA Opleidingen in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen - MVO in de Verenigde Rheinbach Duitsland 2021

Gezien de kracht van een MBA en de deuren opent, het netwerk biedt en de probleemoplossende vaardigheden leert, business studenten moeten meer betrokken zijn bij hun opleiding en een bewuste inspanning te leveren om te begrijpen wat ze willen om eruit te komen van de hun MBA-diploma.MBA in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is in de trend van deze dagen als een groot aantal bedrijven zijn de i… Meer informatie

Gezien de kracht van een MBA en de deuren opent, het netwerk biedt en de probleemoplossende vaardigheden leert, business studenten moeten meer betrokken zijn bij hun opleiding en een bewuste inspanning te leveren om te begrijpen wat ze willen om eruit te komen van de hun MBA-diploma.

MBA in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is in de trend van deze dagen als een groot aantal bedrijven zijn de invoering van de afdeling MVO. Deze cursus richt zich op het verbeteren van professionele rollen van managers die verantwoordelijk zijn voor duurzaamheid rollen van een corporate. Deze cursus is de vraag deze dagen met toenemende werkgelegenheid in MVO.

Duitsland, officieel de Bondsrepubliek Duitsland, is een federale parlementaire republiek in West-Midden-Europa. Het land bestaat uit 16 staten, en de hoofdstad en grootste stad is Berlijn.

Gelegen in de deelstaat Noordrijn-Westfalen in Duitsland is Rheinbach stad. Het heeft een bevolking van meer dan 27 000 inwoners. Rheinbach is de thuisbasis van de Universiteit van toegepaste wetenschappen van Bonn-Rhein-Sieg.

Deeltijd Master Bedrijfskunde in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen - MVO in de Verenigde Rheinbach in Duitsland

Lees Minder
format_list_bulleted Filters
Hochschule Bonn-Rhein-Sieg
Rheinbach, Duitsland

De door AQAS geaccrediteerde masteropleiding biedt een uniek leiderschaps- en managementprogramma om studenten voor te bereiden op een carrière bij een NGO.

De door AQAS geaccrediteerde masteropleiding biedt een uniek leiderschaps- en managementprogramma om studenten voor te bereiden op een carrière bij een NGO. -
MBA
Voltijds
Deeltijd
18 - 30 maanden
Engels
okt 2021
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op