MBASTUDIES

Masters Bedrijfskunde in Marketingmanagement in Afrika 2021

Masters of Business Administration (MBA) zijn postdoctorale opleidingen in management, in hun eigen competitie. De MBA is de traditionele academische aanbod voor beheer van het onderwijs. De universiteiten antwoord op vragen van het bedrijfsleven voor een nauwkeurige en diepgaande kwalificatie voor de toekomst en moderne managers op basis van een gestandaardiseerde titel. Het wordt vaak afgekort als MBA of MBA en in tegenstelling tot de Master of Science (MSc) of Master of Arts (MA) het zonder twijfel verwijst naar een programma alleen.

Marketing management zich bezighoudt met het beheer van de marketing activiteiten en middelen van een bedrijf. Een academische opleiding op het gebied zou kunnen onderwerpen zoals beslissingsproces van de consument, marketing principes, merkimago crafting en internationale marketing te verkennen.

Zelfs als u ervoor kiest Oost-Afrika's mythologische, betoverende Tanzania, Senegal, land van teranga of Zuid-Afrika, met zijn brede mogelijkheden om te genieten in en serveren, onderzoek in Afrika zal overweldigend zijn.

MBA Programma in Marketingmanagement in Afrika

1 Resultaten in Marketingmanagement, Afrika Filter

MBA in Marketing Management

Exeed School of Business and Finance
MBA
<
Voltijds
<
Deeltijd
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

De éénjarige MBA (Master of Business Administration) in Marketing Management is een uitgebreid programma dat is ontworpen voor marketingprofessionals die uitkijken naar een ge ...

Lees meer