MBASTUDIES

MBA's in Marketingmanagement in Canada

De MBA (Master of Business Administration) is een postgraduaat, dat wordt toegekend aan studenten die de studie van het bedrijfsleven onder de knie hebt. De MBA-diploma wordt beschouwd als een van de meest prestigieuze en gewilde graden in de wereld te zijn.

Marketing management studies kan een breed scala aan onderwerpen, principes en technieken toegepast in het gebied te dekken. Leidinggevende vaardigheden kunnen ook worden verworven als de kennis om effectieve marketing plannen op basis van gegevens en onderzoek te ontwikkelen.

Canada is het beste land om het hoger onderwijs na te streven als je een interactief persoon. Bijna elke etnische groep is vertegenwoordigd in Canada dus het 'is een multiculturele samenleving. Taalbarrière is geen probleem voor buitenlandse studenten als Canada wordt beschouwd als leider van de wereld 's in het taalonderwijs.

Master in Bedrijfskunde in Marketingmanagement in Canada

1 Resultaten in Marketingmanagement, Canada Filter

MBA in Marketing Management

Exeed College
MBA
sep 2021
<
Voltijds
<
Deeltijd
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

De éénjarige MBA (Master of Business Administration) in Marketing Management is een uitgebreid programma dat is ontworpen voor marketingprofessionals die uitkijken naar een ge ...

Lees meer