MBASTUDIES

Masters Bedrijfskunde in Marketingmanagement in de Verenigde Parijs Frankrijk

Het verdienen van een Master of Business Administration (MBA) wordt bereikt door te voldoen aan de eisen van een afgestudeerde programma op een business school. Veel scholen bieden full-time, part-time, of online opties om uw diploma in business management te verdienen.

Een marketing management programma is ideaal voor degenen die willen leren over de manier waarop marketing activiteiten en middelen worden beheerd. Studenten kunnen leren hoe je effectieve strategieën op maat voor specifieke bedrijven en hoe leiderschap technieken kunnen worden toegepast om een ​​team van marketing professionals te leiden creëren.

Frankrijk is momenteel een van de 20 best presterende landen op het gebied van de economie vanwege hun uitstekende resultaatgericht leren hoger onderwijs. De meeste cursussen aan universiteiten worden aangeboden in de Franse taal. Frankrijk heeft 60 openbare en 100 particuliere universiteiten.

Parijs is de meest bevolkte stad in Frankrijk en de hoofdstad. Het heeft meer dan 2 miljoen inwoners. Het speelt gastheer voor toonaangevende centra van het leren en de kunst in de Europese regio. De thuisbasis van het hoogste aantal hoogopgeleide personen, Paris heeft een aantal prestigieuze universiteiten in Frankrijk.

Top MBA Opleiding in Marketingmanagement in de Verenigde Parijs in Frankrijk

1 Resultaten in Marketingmanagement, Parijs Filter

MBA in luxe en modemanagement en marketing

ESLSCA Business School
MBA
apr 2021
<
Voltijds
Frans
Campus

Na 13 jaar bestaan is de gespecialiseerde MBA in luxe en modemanagement en marketing nu bekend en erkend als een van de beste toegangsmiddelen op deze gebieden.

Lees meer