Filter
MBA
Studievorm: Alles Tempo: Alles

MBA's in Milieustudies 2020

Wanneer de meeste mensen denken van iemand met een MBA, het idee van een bedrijf gehard, serieuze professionele geest komt; is er echter meer op het gebied van bedrijfskunde dan zwarte pakken en korte gevallen. Vraagt ​​u zich af: "Wat is een MBA in milieu?" Je kunt deze lonende optie te overwegen.

Terwijl de wereld wordt steeds meer milieuvriendelijke voorzichtiger, zijn grote bedrijven maken de overstap naar energie te besparen, verspreid bewustzijn onder klanten en medewerkers, en groene zakelijke praktijken vast te stellen. Een MBA in Milieu-programma is ontworpen om de deelnemers over milieubeleid voeden en hen te leren hoe die kennis integreren om de professionele wereld. Dit omvat de vaststelling van beleid voor organisaties, het opleiden van anderen op hun groene effect, en het helpen om milieuvriendelijke zakelijke praktijken vast te stellen en te promoten.

Omdat er een sterke duw in de professionele wereld om het milieubewustzijn te vergroten, de arbeidsmarkt is goed voor iedereen nastreven van deze graad. Echter, voor veel van de kennis die ze werken om de wereld een betere plaats is de grootste motivator.

Hoewel de kosten van naar school varieert per instelling, zijn er veel meer opties die vandaag beschikbaar zijn dan er ooit waren. Het was niet lang geleden dat het nastreven van een MBA bedoeld zetten van uw carrière in de wacht en terug te gaan naar school voor 2-4 jaar. Niet alleen is dit een enorme gedachte was ook een dure; Echter, met de groei van de programma's online meester van vandaag kan iedereen terug naar school te gaan. De meeste online instellingen bieden betaalbare, flexibele lessen speciaal ontworpen voor leerlingen die extra verplichtingen buiten de school.

Er zijn veel banen beschikbaar zijn voor mensen die een MBA in Milieu verkrijgen. Meest recent, zijn grote bedrijven op zoek naar Milieu Managers om milieubewustzijn beleid vast te stellen en te promoten. Andere opties zijn carrière werken voor non-profit organisaties, die als project managers, of werken in de regering.

 

Studenten die geïnteresseerd zijn in het nastreven van een diploma online moet beginnen met het verkennen van onze website en het onderzoeken van de programma's die wij aanbieden. Zoeken naar je programma hieronder en direct contact opnemen met de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Milieustudies

Renewables Academy AG (RENAC)

De online mastergraad MBA Renewables biedt een Master of Business Administration met een focus op hernieuwbare energie en energie-efficiëntie. ... [+]

De Beuth University of Applied Sciences Berlin en de Renewables Academy (RENAC) bieden gezamenlijk het eerste programma voor afstandsonderwijs met de kans om een Master of Business Administration-diploma te behalen dat zich richt op hernieuwbare energie en energie-efficiëntie - de MBA Renewables.

Het programma combineert economische, technische, juridische, politieke en organisatorische kennis op maat van de sectoren hernieuwbare energie en energie-efficiëntie. Dankzij de holistische benadering krijgen studenten een overzicht van en begrijpen ze:

verschillende RE-technologieën en hun toepassingen en voordeleninternationaal energiebeleidondersteuningsmechanismen voor groene energietechnologieënhoe deze technologieën rendabel in de industrie kunnen worden gebruikt... [-]
Duitsland Berlijn
Oktober 2020
Engels
Deeltijd
5 semesters
Online
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands