$close

Filters

Resultaten weergeven

Bedrijfskunde Studies in Mode Marketing 2022

Een MBA is een postdoctorale graad die wordt aangeboden aan personen die cursussen in bedrijfsadministratie afronden die verder gaan dan die aangeboden in een niet-gegradueerd programma. Het behalen van je Masters of Business Administration kan veel meer carrièrekansen openen of de weg vrijmaken voor een doctoraat. Wat is een MBA in Fashion Marketing? Cursussen die worden aangeboden in het mode… Meer informatie

Een MBA is een postdoctorale graad die wordt aangeboden aan personen die cursussen in bedrijfsadministratie afronden die verder gaan dan die aangeboden in een niet-gegradueerd programma. Het behalen van je Masters of Business Administration kan veel meer carrièrekansen openen of de weg vrijmaken voor een doctoraat.

Wat is een MBA in Fashion Marketing? Cursussen die worden aangeboden in het mode-programma zijn gevarieerd en kunnen zich richten op alles van aankomende modetrends tot klantrelatiebeheer en van de geschiedenis van de beeldende kunst tot wat nodig is om de eigen modellijn te ontwikkelen. Studenten kunnen leren over bedrijfsstrategie, teambuilding, intellectuele eigendomsrechten en licenties, digitale marketing, e-reputatie, merkbeheer, consumentengedrag en een aantal andere waardevolle onderwerpen.

Personen die een diploma in modemarketing nastreven, hebben de neiging om af te studeren met veel waardevolle vaardigheden, waaronder het maken van ideeën, data-analyse en marketing. Elk van deze eigenschappen kan waardevol blijken te zijn, niet alleen in de mode-industrie, maar ook in meerdere andere sectoren.

De kosten van collegegeld voor elk type diploma varieert van school tot school en van locatie tot locatie. Als studenten een opleiding in modemarketing willen volgen, moeten ze met een vertrouwenspersoon spreken en voldoende onderzoek verrichten.

De mode-industrie is een opwindende, vol met vele spannende carrièrekansen voor individuen die een diploma bezitten in het gebied. Een persoon met een MBA in Fashion Marketing kan een van de vele stimulerende functietitels bezitten, waaronder, maar niet beperkt tot, merchandiser, visual merchandiser, retailkoper, stylist, modeontwerper, modejournalist, evenementenmanager en PR-manager.

Waar men een graad kan behalen, is afhankelijk van locatie, budget en bestaande verantwoordelijkheden. Online graden bieden flexibiliteit, wat handig kan zijn voor degenen die verschillende verplichtingen hebben. Als u meer wilt weten over het cursusaanbod bij u in de buurt, zoekt u hieronder naar uw programma en neemt u rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van uw keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
Aanbevolen Nieuwste Titel
Sacred Heart University
Bauru, Brazilië

De MBA-cursus in Fashion Business Management vormt een aanvulling op de opleiding van professionals op het gebied van onder meer modeontwerp, design, administratie, reclame, p ... +

De MBA-cursus in Fashion Business Management vormt een aanvulling op de opleiding van professionals op het gebied van onder meer modeontwerp, design, administratie, reclame, public relations en biedt fundamentele kennis voor retailbeheer en -diensten op verschillende niveaus en schalen met als doel te perfectioneren processen en het garanderen van kwaliteit in de modeproductenbusiness van productie tot marketing. -
MBA
Engels, Spaans, Portugees