close

Filters

Resultaten weergeven

MBA Programma's in Modeontwerp 2021

Een MBA is een postdoctorale graad die wordt toegekend aan studenten die een hogere opleiding in bedrijfsbeheer volgen. Veel mensen kiezen voor geavanceerd onderwijs om hun verdiencapaciteit uit te breiden en hun wenselijkheid op de arbeidsmarkt te vergroten. Sommige mensen met een Master of Business Administration verdienen hun Ph.D. of een doctoraat. Wat is een MBA in Fashion Design? Dit speci… Meer informatie

Een MBA is een postdoctorale graad die wordt toegekend aan studenten die een hogere opleiding in bedrijfsbeheer volgen. Veel mensen kiezen voor geavanceerd onderwijs om hun verdiencapaciteit uit te breiden en hun wenselijkheid op de arbeidsmarkt te vergroten. Sommige mensen met een Master of Business Administration verdienen hun Ph.D. of een doctoraat.

Wat is een MBA in Fashion Design? Dit specifieke mode-programma richt zich op het uitrusten van studenten met de vaardigheden die ze nodig hebben om luxe kleding, marktmerken en succes in de mode-industrie te ontwerpen. Naast het leren over stijltrends en het maken van duurzame, luxe kleding, kunnen studenten ook cursussen volgen die zich richten op kopen en merchandising, displays en ontwerp- en stijltrends. Cursussen kunnen ook gericht zijn op tekenen, textielinnovaties, public relations en styling.

Een graad in modeontwerp kan studenten voorzien van verschillende wenselijke vaardigheden, inclusief maar niet beperkt tot het vermogen om trends te analyseren en ontwerpoplossingen te ontwikkelen die innovatief en uniek zijn. Bovendien hebben afgestudeerden van het programma de neiging een sterk inzicht in klantgedrag te hebben. Elk van deze eigenschappen vertaalt zich goed om op verschillende gebieden te werken.

De kosten van een MBA in Fashion Design hangen er echt van af. Locatie en de duur van het programma zijn twee belangrijke factoren die de uiteindelijke kosten kunnen beïnvloeden. Een student moet grondig onderzoek doen voordat hij zich inschrijft voor een programma.

De mode-industrie groeit altijd, en daarom zijn leiders van de industrie altijd op zoek naar ontwerpers en vernieuwers. Afgestudeerden van een ontwerpprogramma hebben de mogelijkheid om vele opwindende carrièremogelijkheden te verkennen, met functietitels waaronder modeontwerper, stylist, trendvoorspeller, merchandiser, tijdschriftjournalist, evenementenmanager, PR-manager en retailkoper. Velen krijgen de kans om internationaal te werken.

Degenen die een opleiding in de mode willen volgen, hebben veel opties op het gebied van lerende instellingen. Veel universiteiten bieden online lessen aan, wat handig is. Ga voor meer informatie over uw opties naar uw programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van uw keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
IFA Paris
Parijs, Frankrijk

Wat is de toekomst van mode en hoe zal technologie invloed hebben op het wereldwijde modesysteem? Deze eerste van een soort cursus bereidt je voor op de uitdagingen die de mod ... +

Wat is de toekomst van mode en hoe zal technologie invloed hebben op het wereldwijde modesysteem? Deze eerste van een soort cursus bereidt je voor op de uitdagingen die de mode-industrie op het punt staat tegen te komen. -
MBA
Voltijds
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op