Master in Bedrijfskunde in Personeelsbeleid/Human Resources in de Verenigde Tunis Tunesië

Beste MBA Opleidingen in Personeelsbeleid/Human Resources in de Verenigde Tunis Tunesië

Personeelsbeleid/Human Resources

Een Master of Business Administration (MBA) is een professionele opleiding gegeven aan degenen die business management studeren aan een business school. Verschillende vormen van analyse en strategie zijn bedekt met inbegrip van operaties, marketing, finance en accounting.

MBA in Human Resources is een programma dat is ontworpen voor studenten die willen een carrière die gespecialiseerd is in menselijke hulpbronnen. Dit programma vereist twee jaar in beslag en de onderwerpen die hier aan bod komen zijn werkgelegenheid, opleiding en arbeidsverhoudingen. Studenten de kennis en vaardigheden voor HR management en administratie.

Tunesië, officieel de Republiek Tunesië, is het kleinste land in Noord-Afrika. Het is een Maghreb land begrensd door Algerije in het westen, Libië naar het zuidoosten en de Middellandse Zee naar het noorden en oosten. Op universitair niveau in Tunesië de eerste cyclus van studies in de academische stroom is van twee jaar, die leidt tot de toekenning van diploma d'Etudes Universitaires du Premier Cycle.

Beste MBA Opleiding in Personeelsbeleid/Human Resources in de Verenigde Tunis in Tunesië

Lees meer

Mba Human Resource Management

UNIVERSITÉ INTERNATIONALE DE TUNIS (UIT)
Campus Voltijd September 2018 Tunesië Tunis

De MBA in Human Resource Management is een internationale opleiding professionalisering roeping meer dan een jaar. [+]

De MBA in Human Resource Management is een internationale opleiding professionalisering roeping meer dan een jaar. Het is gericht op senior managers van de verschillende HR-functies in de particuliere sector (adviesbureaus, commerciële, industriële of financiële) geconfronteerd met de problemen van de bedrijfskunde.

Het doel van de Executive MBA in Human Resource Management is om managers in staat om de controle en het toezicht op de modernisering proces betrokken zijn bij het bedrijfsleven te trainen, vooral als het gaat om hervormingen van de resource management menselijke en organisatorische veranderingen die hen te vergezellen: change management, diversiteit management, strategie, leiderschap.... [-]