MBA Programma in Personeelsbeleid/Human Resources in Tunis Tunesië

Beste Masters in Bedrijfskunde in Personeelsbeleid/Human Resources in Tunis Tunesië

Personeelsbeleid/Human Resources

Het verdienen van een Master of Business Administration (MBA) wordt bereikt door te voldoen aan de eisen van een afgestudeerde programma op een business school. Veel scholen bieden full-time, part-time, of online opties om uw diploma in business management te verdienen.

MBA in Human Resources is een programma dat is ontworpen voor studenten die willen een carrière die gespecialiseerd is in menselijke hulpbronnen. Dit programma vereist twee jaar in beslag en de onderwerpen die hier aan bod komen zijn werkgelegenheid, opleiding en arbeidsverhoudingen. Studenten de kennis en vaardigheden voor HR management en administratie.

Tunesië (Arabisch: تونس Tūnis) officieel bekend als de Republiek Tunesië (Arabisch: الجمهورية التونسية al-Jumhūriyyah bij-Tūnisiyyah), is een land in Noord-Afrika, dat een kustlijn van de Middellandse Zee heeft in het centrum van het Middellandse-Afrika. Sinds de onafhankelijkheid van de Fransen in 1956, heeft de Tunesische onderwijssector laten zien grote vooruitgang. De toelating proces wordt centraal geregeld door de nationale universitaire oriëntatie systeem.

Tunis is de pionier op het gebied van virtuele educatie en biedt vele college cursussen online. Want het is de hoofdstad van Tunesië, zijn er ook veel van de standaard universiteiten en bevolking van ongeveer 76.000 studenten.

Top MBA Programma in Personeelsbeleid/Human Resources in Tunis in Tunesië

Lees meer

Mba Human Resource Management

UNIVERSITÉ INTERNATIONALE DE TUNIS (UIT)
Campus Voltijd September 2018 Tunesië Tunis

De MBA in Human Resource Management is een internationale opleiding professionalisering roeping meer dan een jaar. [+]

De MBA in Human Resource Management is een internationale opleiding professionalisering roeping meer dan een jaar. Het is gericht op senior managers van de verschillende HR-functies in de particuliere sector (adviesbureaus, commerciële, industriële of financiële) geconfronteerd met de problemen van de bedrijfskunde.

Het doel van de Executive MBA in Human Resource Management is om managers in staat om de controle en het toezicht op de modernisering proces betrokken zijn bij het bedrijfsleven te trainen, vooral als het gaat om hervormingen van de resource management menselijke en organisatorische veranderingen die hen te vergezellen: change management, diversiteit management, strategie, leiderschap.... [-]