MBA Programma in Public Relations

Top 2 Bedrijfskunde Studies in Public Relations 2019

Een Master of Business Administration is ook bekend als een MBA. Dit is een postdoctorale opleiding die diep ingaat op bedrijfsconcepten variërend van marketing tot management. Het behalen van een masterdiploma kan individuen helpen hun loopbaan vooruit te helpen.

Wat is een MBA in Public Relations? De opleiding kan studenten helpen de zichtbaarheid en reputatie van organisaties te vergroten. Het curriculum richt zich over het algemeen op gebieden zoals communicatiestrategieën, consumentenvertrouwen, merkbeheer en bedrijfsresultaten. De cursusonderwerpen kunnen betrekking hebben op financiën, boekhouding, internationale markten en binnenlandse handel. Studenten kunnen ook leren public relations-berichten te maken voor particuliere, zakelijke en non-profitorganisaties. Dit kunnen campagnes voor sociale media en persberichten zijn. Het programma vereist meestal intensief onderzoek en schrijven. Studies worden over het algemeen binnen een tot twee jaar afgerond.

Studenten die een Master of Business Administration in Public Relations volgen, hebben vaak sterke communicatie, leiderschap en schrijfvaardigheid. De skillset kan hen helpen slagen in de moderne zakelijke omgeving. Deze vaardigheden kunnen ze ook helpen uitblinken in hun persoonlijke leven.

Het collegegeld en de kosten voor een MBA in Public Relations variëren, afhankelijk van de school. Enrollment lengte is ook een factor. Studenten worden aangemoedigd om de instellingen van hun belang te onderzoeken.

Er is een groeiende vraag naar professionals op het gebied van public relations. Afgestudeerden die een MBA in Public Relations hebben, kunnen een baan vinden bij PR-bedrijven, reclamebureaus, bedrijven en non-profitorganisaties. Er zijn verschillende potentiële loopbaantrajecten die een individu kan betreden. Enkele van de meest voorkomende functies zijn projectmanager, accountmanager, marketingonderzoeker, coördinator voor gemeenschapsrelaties en public relations-specialist. Hoewel dit een snel groeiende bezigheid is, is het ook zeer concurrerend.

Master of Business Administration in Public Relations-programma's worden wereldwijd aangeboden. Studenten kunnen hun diploma halen door online lessen te volgen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer

Master in ondernemingsrecht en public relations

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Online Voltijd Deeltijd 16 - 20 maanden Open Inschrijving Zwitserland Zürich +1 more

Aan het einde van de Master (MBA) in Business Law and Public Relations opleiding de afgestudeerden zullen theorie te combineren met hun eigen werk ervaring en een gedegen kennis van Business Law en Public Relations te geven. [+]

3 topuniversiteiten = 1 EUROPESE DEGREE Alle studenten moeten in aanvulling op ABMS Diploma een gezamenlijk diploma met de Universiteit van Dąbrowa Górnicza (WSB) en Taras Shevchenko National University. 3 Top European Universities = Best Virtual / Afstand Program = 1 Top Europees Diploma ZWITSERLAND + EU + top gerangschikt 500

Advance uw expertise op ABMS

Contact maken met leerlingen en leiders net als u in de programma's van onze online masteropleidingen. Je zal zo ver gaan als je geest zal u als een master student aan ABMS.

Voor professionals

De Master of Business Law en Public Relations (MBA) betekent het volgende niveau van prestatie in elke academische discipline.... [-]


Mba in de communicatie en public relations

EU Business School
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar January 2019 Zwitserland Genève Spanje Barcelona Montreux Duitsland München +6 more

Deze belangrijke zal betrekking hebben op verschillende onderwerpen, zoals het structureren van public relations campagnes, media strategie, organisatie-communicatie en ethiek, terwijl het aanpakken van een breed scala van communicatie en publiciteit zorgen. [+]

Consumenten hebben actieve deelnemers van de digitale wereld en de lijn tussen merk en consument zijn vervaagd. Een bedrijf communicatie en public relations professionals zijn van vitaal belang voor elke organisatie en zijn de sleutel bij het opzetten en onderhouden van relaties met de doelgroep. Deze belangrijke zal betrekking hebben op verschillende onderwerpen, zoals het structureren van public relations campagnes, media strategie, organisatie-communicatie en ethiek, terwijl het aanpakken van een breed scala van communicatie en publiciteit zorgen.

Duur: Drie termen Credits: 68 CH / 90 ECTS Start Data: oktober, januari, maart Locaties: Barcelona, Geneva, Montreux Onderwijstaal: Engels Diploma uitgereikt: EU-Zwitserland privé-geaccrediteerde MBA-diploma Dual Degree Op de Campus ... [-]