Master in Bedrijfskunde in Rechtenstudies in Frankrijk

Zoek MBA's in Rechtenstudies in Frankrijk

Rechtenstudies

Masters of Business Administration (MBA) zijn postdoctorale opleidingen in management, in hun eigen competitie. De MBA is de traditionele academische aanbod voor beheer van het onderwijs. De universiteiten antwoord op vragen van het bedrijfsleven voor een nauwkeurige en diepgaande kwalificatie voor de toekomst en moderne managers op basis van een gestandaardiseerde titel. Het wordt vaak afgekort als MBA of MBA en in tegenstelling tot de Master of Science (MSc) of Master of Arts (MA) het zonder twijfel verwijst naar een programma alleen.

MBA in Law is een programma dat is ontworpen voor studenten en professionals die willen hun loopbaankeuzes te verbreden. Aangezien deze cursus kunnen studenten leren over bedrijfskunde, het laat hen ook om te leren over de impact van de jurisprudentie in het bedrijfsleven. De complexiteit van de wereld van het bedrijfsleven leidt tot de oprichting van de juridische afdeling. Bedrijven hebben de noodzaak van een juridische afdeling moet zorgen voor zakelijke kwesties met betrekking tot de wet gezien. Dit programma leidt studenten om de kennis en vaardigheden over corporate finance, gedrag in organisaties, strategisch management, belastingen, staatsrecht en wetgeving.

Frankrijk is momenteel een van de 20 best presterende landen op het gebied van de economie vanwege hun uitstekende resultaatgericht leren hoger onderwijs. De meeste cursussen aan universiteiten worden aangeboden in de Franse taal. Frankrijk heeft 60 openbare en 100 particuliere universiteiten.

Master in Bedrijfskunde in Rechtenstudies in Frankrijk

Lees meer

MBA gespecialiseerd in International Business Law - Management en Finance

ESLSCA Business School
Campus Voltijd October 2019 Frankrijk Parijs

De training is gericht op advocaten en professionals combineren niet alleen juridische en professionele expertise, maar ook strategische richting en operationele inlichtingen te trainen voor een succesvolle carrière in Frankrijk of in het buitenland. [+]

Training voor advocaten niet alleen op hoog niveau, maar ook voor professionals die willen de verfijnde juridische aspecten van hun sector te beheersen. Het geeft hen een perfecte beheersing van de problematiek van de markten en bedrijven. Een belangrijk voordeel in een markt die steeds concurrerender, waar beide sectoren nauw verbonden blijven.

Training is gebaseerd op drie assen professionaliseren:

Juridische risico's in bedrijven en markten; Beheersing van de fundamentele disciplines van beide sectoren; De implementatie van strategische oplossingen het meest geschikt legaal.

Dat is de reden waarom, de opleiding voorziet in een cross-juridische lezing van deze twee sectoren als EU: recht en financiën aan de ene kant; Recht en Management aan de andere kant. Een persoonlijk ontwikkelingsplan EU begeleiden kandidaten naast andere EU.... [-]