Filter
MBA
Frankrijk Studievorm: Alles Tempo: Alles

Zoek MBA's in Rechtenstudies in Frankrijk

Masters of Business Administration (MBA) zijn postdoctorale opleidingen in management, in hun eigen competitie. De MBA is de traditionele academische aanbod voor beheer van het onderwijs. De universiteiten antwoord op vragen van het bedrijfsleven voor een nauwkeurige en diepgaande kwalificatie voor de toekomst en moderne managers op basis van een gestandaardiseerde titel. Het wordt vaak afgekort als MBA of MBA en in tegenstelling tot de Master of Science (MSc) of Master of Arts (MA) het zonder twijfel verwijst naar een programma alleen.

MBA in Law is een programma dat is ontworpen voor studenten en professionals die willen hun loopbaankeuzes te verbreden. Aangezien deze cursus kunnen studenten leren over bedrijfskunde, het laat hen ook om te leren over de impact van de jurisprudentie in het bedrijfsleven. De complexiteit van de wereld van het bedrijfsleven leidt tot de oprichting van de juridische afdeling. Bedrijven hebben de noodzaak van een juridische afdeling moet zorgen voor zakelijke kwesties met betrekking tot de wet gezien. Dit programma leidt studenten om de kennis en vaardigheden over corporate finance, gedrag in organisaties, strategisch management, belastingen, staatsrecht en wetgeving.

Frankrijk is momenteel een van de 20 best presterende landen op het gebied van de economie vanwege hun uitstekende resultaatgericht leren hoger onderwijs. De meeste cursussen aan universiteiten worden aangeboden in de Franse taal. Frankrijk heeft 60 openbare en 100 particuliere universiteiten.

Master in Bedrijfskunde in Rechtenstudies in Frankrijk

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Rechtenstudies, Frankrijk

ESLSCA Business School

Sinds de effecten van globalisering als gevolg van toegenomen internationale concurrentie, worden bedrijven gedwongen om offensieve strategieën te ontwikkelen waarbij int ... [+]

De MBA International Business Law - Management en Finance is niet alleen gericht op hooggeplaatste advocaten, maar ook op professionals die geavanceerde juridische kwesties in hun vakgebied willen beheersen. Deze training geeft hen een perfecte beheersing van de problemen van markten en bedrijven. Een beslissende troef in een markt met steeds meer concurrentie waar deze twee sectoren nauw met elkaar verbonden blijven.

De training is gearticuleerd rond drie professionele assen:

Juridisch risico in bedrijven en markten;Beheersing van de fundamentele disciplines van beide sectoren;De implementatie van strategische oplossingen meer legaal aangepast.

Dit is de reden waarom de opleiding een transversale juridische lezing biedt van deze twee sectoren door middel van twee onderwijseenheden (EU): recht en financiën aan de ene kant; Recht en management van de ander.... [-]

Frankrijk Parijs
Oktober 2019
Voltijd
Deeltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands