Filter
MBA
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste 4 MBA Programma's in Politicologie 2019

Een Master of Business Administration (MBA) is een soort van postdoctorale graad die het onderwerp van het bedrijfsleven verkent. Geavanceerder dan een niet-gegradueerdengraad, vereist deze graad vaak twee of drie jaar van intensieve studie. Veel studenten volgen dit type diploma om zich voor te bereiden op een leidende positie in een zakelijke carrière.

Wat is een MBA in de politieke wetenschappen? Dit vakgebied bestudeert de complexe operaties van overheden, economieën, maatschappelijke trends en instellingen die onze wereld veranderen en beïnvloeden. Veel programma's in de politieke wetenschappen bestuderen gezondheidszorg, huisvesting, onderwijs, werkgelegenheid en ethiek van de wereld met behulp van de politieke theorie, vergelijkende politiek en andere instrumenten. Een masterprogramma omvat vaak cursussen over de bovengenoemde onderwerpen om de functie van politieke instellingen en hoe ze de samenleving beïnvloeden verder te begrijpen.

De studie van politieke wetenschappen kan een verscheidenheid aan belangrijke onderwerpen omvatten, maar het kan studenten ook voorzien van kennis van veel nuttige vaardigheden. Studenten op dit gebied ontwikkelen vaak kritisch denkende vaardigheden bij het analyseren van onderzoeksgegevens. Deze studenten hebben ook de neiging om sterk leiderschap en planningsmogelijkheden te tonen, die nuttig zijn in zowel het persoonlijke als professionele leven.

Veel afgestudeerde programma's vereisen twee of drie jaar cursussen. De kosten van deze programma's kunnen variëren afhankelijk van het aantal cursussen dat vereist is om de opleiding te voltooien. Voordat een student een programma kiest, is het belangrijk om de specifieke collegegeldkosten van verschillende scholen te kennen door de website van de school te bezoeken of contact op te nemen met de toelatingsafdeling.

Na het behalen van een MBA in Politicologie, kunnen studenten een aanvraag indienen voor meer geavanceerde, duurdere banen. Er zijn typisch veel functies beschikbaar op dit gebied die zich uitstrekken over verschillende sectoren, waaronder het bedrijfsleven, journalistiek, recht en onderwijs. Professionals met deze graad hebben posities verworven als beleidsanalisten, advocaten, marketingonderzoekers, public relations-specialisten en zelfs sociale-mediamanagers.

Geleerden kunnen politieke wetenschappen studeren aan een van de vele hogescholen of universiteiten over de hele wereld. Veel van deze instellingen bieden opties voor afstandsonderwijs, deeltijdcursussen of studeren in het buitenland. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder

4 Resultaten in Politicologie

Regis University, The College for Public Leadership

De Master of Business Administration in de Business van de regering beschikt over een vaste kern curriculum in zakelijke vaardigheden en past ze aan de regering-omgeving. ... [+]

De Master of Business Administration in de Business van de regering beschikt over een vaste kern curriculum in zakelijke vaardigheden en past ze aan de regering-omgeving.

Studenten worden aangemoedigd om klassikaal leren te combineren met op de werkplek ervaring om echte resultaten te bereiken op het hoogste niveau van de individuele en organisatorische prestaties. Het programma terrein technische zakelijke vaardigheden en managementtechnieken in het kader van de openbare dienstverlening en leiderschap.

Alle studenten die een Master of Business Administration moet invullen 36 credit-uren voor de graad. Dit wordt bereikt door het invullen van alle leerplan-eisen.

[-]
Verenigde Staten Washington D.C.
September 2019
Voltijd
Deeltijd
Online
Lees meer in Nederlands
L'Ecole de Guerre Economique

Executive Training Bedrijfsstrategieën, Organisatorische Governance en Resilience (SEGOR) bouwt voort op een nieuwe benadering van politieke wetenschappen, geo-economie e ... [+]

Vooruitgang en de markt hebben het verloop van menselijke samenlevingen gedicteerd sinds het tijdperk van industriële revoluties. Gedurende de negentiende en twintigste eeuw was het grootste probleem ontwikkeling. De geïndustrialiseerde landen waren het model dat moest worden gevolgd. Aan het begin van de eenentwintigste eeuw begonnen grenzen van deze dynamiek te verschijnen. De kwetsbaarheid van een staat wordt niet langer alleen afgemeten aan de moeilijkheden om zich te ontwikkelen, zoals het geval was tijdens debatten over Noord / Zuid-relaties. Politieke en economische leiders moeten kunnen inspelen op nieuwe behoeften die voortvloeien uit geo-economische beperkingen, marktontwikkelingen, financiële crises en eisen van sociaal-professionele categorieën.... [-]

Frankrijk Parijs
November 2019
Frans
Voltijd
11 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
L'Ecole de Guerre Economique

De kwestie van de materiële veiligheid van bedrijven kan tegenwoordig niet meer los worden gezien van het probleem van immateriële bedreigingen die het economische leven ... [+]

De kwestie van de materiële veiligheid van bedrijven kan tegenwoordig niet meer los worden gezien van het probleem van immateriële bedreigingen die het economische leven beïnvloeden via computernetwerken en internet.

Bedrijfsbescherming en internationale veiligheid zijn nu strategische kwesties die niet langer kunnen worden aangepakt met een reeks technische maatregelen.

Om tegemoet te komen aan deze behoefte aan een wereldwijde aanpak van cyberbeveiliging, heeft de EGE besloten de Risk, International Security en RSIC Cybersecurity MBA te lanceren als onderdeel van haar aanbod van initiële opleidingscursussen .

De RSIC MBA kan worden voorbereid met een Bac 3 in 2 jaar via de M1 Programma Risico's en Economische Intelligentie RIE of in 1 jaar met een Bac 4.... [-]

Frankrijk Parijs
Oktober 2019
Frans
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
L'Ecole de Guerre Economique

De kwestie van de materiële veiligheid van bedrijven kan tegenwoordig niet meer los worden gezien van het probleem van immateriële bedreigingen die het economische leven ... [+]

De kwestie van de materiële veiligheid van bedrijven kan tegenwoordig niet meer los worden gezien van het probleem van immateriële bedreigingen die het economische leven beïnvloeden via computernetwerken en internet.

Bedrijfsbescherming is nu een strategische kwestie die niet langer kan worden aangepakt door een reeks technische maatregelen.

Om aan deze behoefte aan een wereldwijde aanpak van cyberbeveiliging en risico's tegemoet te komen, heeft de EGE besloten om het executive programma Risk Management, International Security en Cybersecurity (MRSIC) te lanceren .

Deze training is bedoeld voor alle professionals in alle sectoren die verantwoordelijk zijn voor veiligheid en cyberbeveiliging, risicomanagers, managers in de publieke sector (politie, defensie, enz.) Bij reconversie, reservisten of actief.... [-]

Frankrijk Parijs
Vraag informatie aan
Frans
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands