MBASTUDIES

MBA Programma's in Technologiemanagement in Azië 2021

Het verdienen van een Master of Business Administration (MBA) wordt bereikt door te voldoen aan de eisen van een afgestudeerde programma op een business school. Veel scholen bieden full-time, part-time, of online opties om uw diploma in business management te verdienen.

MBA in Technology Management is een programma dat is ontworpen voor studenten die willen een groeiende carrière op het gebied van technologie management te bouwen. Het doel van dit programma is om studenten uit te rusten met het management essentials gespecialiseerd op het gebied van technologie. Naarmate de technologie zich voortdurend te ontwikkelen, moeten bedrijven mensen die staat de behandeling van zakelijke situaties in deze evoluerende sector hebben. Een MBA in dit gebied armen u de tools om uw werk door middel van deze verfijnde wereld van de technologie.

Als de grootste en meest bevolkte continent van de wereld, Azië bestaat uit een grote verscheidenheid aan etnische groepen, culturen, omgevingen, economie, historische banden, en overheidssystemen.

MBA in Technologiemanagement in Azië

3 Resultaten in Technologiemanagement, Azië Filter

Waseda-Nanyang Double MBA-programma

Waseda Business School
MBA
<
Voltijds
<
14 maanden
Engels
Campus

Het Waseda-Nanyang Double MBA-programma is een versneld 14-maanden durend programma dat de sterke punten van twee van de beste business schools in Azië combineert. Het heeft e ...

Lees meer

MBA Online Management van Digitale Transformatie (ISG EPITA)

IONISx
MBA
<
Deeltijd
<
18 maanden
Frans
Online

Beheers de strategische uitdagingen van de digitale en globale transformatie van de economie, en ontwikkel een 360 ° -visie van het bedrijf om hoogte te bereiken.

Lees meer

Master of Business Administration (beheer van de technologie)

K L University
MBA
<
Voltijds
<
2 jaren
Engels
Campus

Academisch programma is een reeks cursussen die worden aangeboden door de universiteit dat een student kunnen kiezen en volledig bedongen kredieten in aanmerking te komen voor ...

Lees meer