MBASTUDIES

MBA Opleidingen in Technologiemanagement in Spanje

Het verdienen van een Master of Business Administration (MBA) wordt bereikt door te voldoen aan de eisen van een afgestudeerde programma op een business school. Veel scholen bieden full-time, part-time, of online opties om uw diploma in business management te verdienen.

Deze opleiding is een perfecte mix van technologie gerelateerde onderwijs en management wetenschappen. Dit betekent dat de MBA in Technology Management curriculum omvat technische kennis als zakelijke methodieken. Afgezien van dat deze opleiding omvat ook de IT-en telecommunicatie-management technieken.

Spanje, officieel het Koninkrijk Spanje, is een soevereine staat en een lidstaat van de Europese Unie. Het is gelegen op het Iberisch schiereiland in het zuidwesten van Europa. Spaanse universiteiten regelen de toegang tot hun eigen graden en ze de academische vergoedingen vaststellen. Ze kunnen ook bieden onofficiƫle postdoctorale opleidingen. De hoofdstad Madrid heeft mogelijk het grootste aantal bars per hoofd van een Europese stad en een zeer actief nachtleven.

MBA in Technologiemanagement in Spanje

2 Resultaten in Technologiemanagement, Spanje Filter

MBA in Management van informatietechnologie ONLINE

Schiller International University - Florida, Heidelberg, Madrid, Paris
MBA
<
Voltijds
<
15 maanden
Engels
Online

Het MBA-programma Managementmanagement van de informatica is ontworpen om tegemoet te komen aan de vraag van de opkomende markten naar IT-managementprofessionals.

Lees meer

MBA in digitale transformatie

ENAE Business School
MBA
<
Voltijds
<
10 maanden
Spaans
Campus

De Master in Business Administration MBA, gespecialiseerd in digitale transformatie van ENAE Business School stelt u de kennis, ervaringen, vaardigheden en technieken ter besc ...

Lees meer