MBASTUDIES

Bedrijfskunde Studies in Technologiemanagement in de Verenigde Boise Verenigde Staten

De MBA (Master of Business Administration) is een postgraduaat, dat wordt toegekend aan studenten die de studie van het bedrijfsleven onder de knie hebt. De MBA-diploma wordt beschouwd als een van de meest prestigieuze en gewilde graden in de wereld te zijn.

Cursussen in technologiebeheer kunnen studenten helpen om voor carrières voorop te komen op het gebied van technologische innovatie. Specialiteiten kunnen bestaan ​​uit planningstechnologieprojecten, informatiebeveiliging, levenscycli van de technologische systemen, het beheer van storende technologieën en het verhogen van kapitaal om ontwikkelingen te financieren.

Onderwijs in de Verenigde Staten wordt voornamelijk geleverd door de publieke sector, met controle en de financiering afkomstig uit drie niveaus: de staat, lokale en federale, in die volgorde.De gemeenschappelijke eisen te studeren op een niveau hoger onderwijs in de Verenigde Staten zal ook uw opnames essay (ook bekend als de toelichting van het doel of persoonlijke verklaring), transcript of records, aanbeveling / referentie brieven, taaltoetsen

Boise heeft de grootste bevolking in de staat Idaho. Er zijn veel technische scholen om uit te kiezen en 4 universiteiten aanbieden 3-4 jaar opleidingen.

Top MBA Programma in Technologiemanagement in de Verenigde Boise in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Technologiemanagement, Boise Filter

MBA In Information Technology Management

Boise State University College of Business & Economics
MBA
<
Voltijds
<
Deeltijd
Campus

Biedt de goed verhandelbare en unieke vaardigheden die nodig zijn om effectief te functioneren in die leidinggevende posities

Lees meer