53 MBA Opleidingen in Technologiestudies in Europa for 2024

MBA Opleidingen in Technologiestudies in Europa for 2024Filter
    • Berlin, Duitsland

    Full time

    18 maanden

    Blended, Op de campus

    Engels

    IU 's masterprogramma IT Management (MBA) helpt je de volgende stap te zetten met je IT-expertise en leiderschapskwaliteiten. Het programma omvat moderne IT-diensten, conceptueel softwareontwerp, IT-concepten en projectmanagement. Het richt zich ook op uw leiderschapskwaliteiten en soft skills, waardoor u als persoon kunt groeien en uw carrièremogelijkheden kunt vergroten.

    • Online

    Full time, Deeltijd

    18 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Word een expert in B2B- en B2C-interconnectiviteit met een internationaal erkende Salesforce MBA van IU International University of Applied Sciences. Begrijp de belangrijkste aspecten van mondiale markten en bedrijven, hoe u er doorheen kunt navigeren en hoe u ze in uw voordeel kunt gebruiken. Bestrijk alles, van marketing tot leiderschapsvaardigheden om uw volledige potentieel te financieren en te ontsluiten. Ook kunt u een officieel Salesforce-certificaat ontvangen, waarmee u uw professionele profiel verder kunt versterken.

    • Zürich, Zwitserland

    Full time, Deeltijd

    Afstand leren

    Engels

    • Munich, Duitsland
    • Berlin, Duitsland

    Full time

    3 semesters

    Op de campus

    Engels

    Als cijfers je grote passie zijn, dan is de MBA gespecialiseerd in Data Analytics de juiste keuze voor jou. In deze deeltijdopleiding word je opgeleid tot dataspecialist en kun je daarna aan de slag in verschillende branches, zoals e-commerce, verzekeringen of het bankwezen.

    • UK Online, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    18 maanden

    Afstand leren

    Engels

    London School of Business and Finance, in samenwerking met de International Telematic University UNINETTUNO, is er trots op haar internationaal erkende online Global MBA-programma aan te bieden aan de meest ambitieuze studenten over de hele wereld.

    • Munich, Duitsland

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    De Master of Business Administration (MBA) met een Pathway in Information Systems is een eenjarig voltijds programma van drie semesters (90 ECTS). Naast het verwerven van geavanceerde vaardigheden in bedrijfsbeheer, strategie en andere belangrijke zakelijke disciplines, biedt dit EQF-niveau 7/NFQ niveau 9-programma met een Pathway in informatiesystemen innovatieve kennis in een van de belangrijkste vaardigheden van de moderne zakenwereld. Studenten leren de best practice-methodologieën en -hulpmiddelen die worden gebruikt voor het ontwerp en de implementatie van strategische informatiesystemen kritisch te evalueren en in te zetten.

    • Paris, Frankrijk
    • Heidelberg, Duitsland
    • + 2 more

    Full time

    12 maanden

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    Voeg MBA samen met Data Science. U krijgt de mogelijkheid om de MBA online te combineren met ons certificaat in Data Science en uw zakelijke vaardigheden te versterken bij het nemen van datagestuurde beslissingen.

    • Pforzheim, Duitsland

    Full time

    3 semesters

    Op de campus

    Engels

    Geaccrediteerd door AACSB, integreert onze MBA internationale en generalistische klassieke managementstichtingen met de meest relevante toekomstige onderwerpen: innovatiemanagement, duurzame globalisering en digitale transformatie vanuit een mondiaal perspectief.

    • Online United Kingdom

    Full time, Deeltijd

    18 maanden

    Afstand leren

    Spaans

    Als je op zoek bent naar een MBA met een focus op technologie, dan is dit de kwalificatie voor jou. Het is van toepassing op technologiebeheer en technologische innovatie in een groot aantal verschillende contexten en sectoren, waaronder IT/IS, telecommunicatie, informatica, engineering, productie, transport en logistiek, detailhandel, energieproductie en -voorziening, defensie en veiligheid, beheer en administratie, en elke vorm van dienstverlening, met inbegrip van gezondheid, welzijn en vrije tijd. Je zult je concentreren op strategische analyse en intellectuele stimulatie terwijl je interdisciplinaire vaardigheden en onafhankelijk oordeel verwerft - het verkennen van de processen die technologische innovatie en de uitdagingen van technologie ondersteunen vanuit een strategisch perspectief, waarbij je leren stevig verankerd is in de managementpraktijk.

    • Châteauroux, Frankrijk
    • Baar, Zwitserland

    Full time

    12 maanden

    Op de campus

    Engels

    Data Science, Machine Learning en AI zijn de afgelopen tien jaar de snelstgroeiende carrièregebieden gebleken. Ongeacht de aard van de sector heeft datawetenschap geheel onconventionele manieren ontwikkeld om naar data te kijken en ermee te werken, geleid door standaard statistische en wiskundige principes. Wat fascinerend is, zijn de diepe inzichten die we hiermee verkrijgen – ‘Data is de nieuwe brandstof’ – zoals algemeen bekend.

    • Online France

    Full time

    18 maanden

    Blended, Afstand leren

    Engels

    Als je een actieve leidinggevende of ondernemer bent, nieuwsgierig en creatief, met een sterk verlangen om bij te dragen aan het overwinnen van uitdagingen van huidige en toekomstige transformaties, neem dan deel aan ons MBA-programma om een toekomstige leider-maker te worden! Je leert maatschappelijke technologische transformaties en duurzame ontwikkelingsprojecten binnen organisaties te leiden door een echte impact op je omgeving te creëren.

    • Berlin, Duitsland

    Full time

    3 semesters

    Op de campus

    Engels

    Deze MBA, gespecialiseerd in Data & Business Analytics, leert je data te combineren met bruikbare zakelijke inzichten. Je krijgt sterke kennis van datatechnologie, datatoepassingen, datastrategieën en datagestuurde besluitvorming, en onderzoekt het potentieel van datatoepassingen binnen een zakelijke context - zowel in termen van operationele analyse als strategische besluitvorming.

    • Amsterdam, Nederlanden

    Full time

    18 maanden

    Op de campus

    Engels

    Nu datagestuurde technologieën de zakelijke besluitvorming steeds meer beïnvloeden, is de vraag ontstaan of toekomstige managers een master in Business Administration of Data Analytics moeten volgen. Dit programma is uniek omdat het beide studiegebieden omvat en je de mogelijkheid biedt om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen om gegevens, bedrijfsprocessen en besluitvorming met elkaar te verbinden.

    • Reutlingen, Duitsland

    Full time

    3 semesters

    Op de campus

    Engels

    MBA International Management - Datagestuurde marketing. De ESB MBA aan de Universiteit van Reutlingen biedt een boeiende mix van theoretische kennis en praktische vaardigheden om toekomstige marketingleiders uit te rusten. Studenten leren een breed scala aan onderwerpen, van de grondbeginselen van digitale marketing tot toepassingen van kunstmatige intelligentie, door middel van interactieve lesmethoden, samenwerking in projecten en praktijkvoorbeelden.

    • Hamburg, Duitsland

    Deeltijd

    3 semesters

    Blended

    Engels

    Ben je gepassioneerd door techniek of wetenschap, maar wil je een stap verder gaan? Hoe zit het met het toevoegen van algemene managementkennis, leiderschapsvaardigheden, expertise in ondernemend management en vaardigheid in een andere vreemde taal aan uw profiel? Ons Double Degree Master-programma in Technology Management voldoet aan de vraag van de industrie naar techniek of wetenschap met een opleiding in management. De internationale gemeenschap van studenten en docenten aan de NIT creëert een interculturele sfeer waarin individueel leren mogelijk wordt gemaakt door vrijheid en intensieve leerondersteuning. Met ons Double Master Program studeer je af met twee masterdiploma's. Zo werkt het: aan de Technische Universiteit van Hamburg (TUHH) schrijf je je in voor een ingenieurs- of wetenschappelijke M.Sc. programma van uw keuze, te combineren met een MA of een MBA in Technology Management aan de NIT . Met deze combinatie van diploma's zal er veel vraag zijn naar uw vaardigheden, omdat u technische knowhow kunt combineren met een stevige beheersing van management in een internationale en flexibele markt.