MBASTUDIES

4 Bedrijfskunde Studies in Technologie 2021

Een Master in Business Administration is een postdoctorale graad verkregen door veel mensen die willen een lucratieve carrière in het bedrijfsleven na te streven. Over het algemeen richten cursussen in dit programma zich op het bevorderen van de kennis van studenten over bedrijfsvoering, financiën, marketing en ontwikkeling.

Wat is een MBA in technologie? Een MBA met een concentratie in technologieprogramma is gericht op mensen met een verlangen om meer te leren over technologie, business en technologie als het gaat om het bedrijfsleven. Er is een groeiende behoefte aan mensen die zowel zakelijk zijn als bedreven in apparaten en systemen, dus cursussen in dit programma zijn bedoeld om studenten uit te rusten met een geavanceerd inzicht in technologie en om te begrijpen wat er nodig is om een succesvolle organisatie. Graden in technologie zijn relatief nieuw, omdat de behoefte aan individuen die in staat zijn om een ​​bedrijf te runnen en IT-systemen te beheren een relatief recente ontwikkeling is.

Personen die over een postgraduaat in technologie beschikken, zijn over het algemeen zeer gegeerd vanwege hun goed afgeronde vaardigheden. Naast een scherpe zakelijke geest zijn afgestudeerden ook goed thuis in IT-systemen en technologie en hebben ze een analytisch inzicht. Elk van deze eigenschappen kan in veel sectoren nuttig zijn.

Hoeveel een student kan betalen voor een MBA hangt af van zijn of haar locatie en de duur van het gekozen programma. Studenten moeten ook rekening houden met de kosten van levensonderhoud bij het budgetteren voor school.

Individuen met een diploma in technologie hebben de mogelijkheid om vele lucratieve carrières in meerdere industrieën te verkennen. Omdat technologie tegenwoordig een noodzakelijk onderdeel is in de meeste bedrijven, kunnen afgestudeerden van het programma ontdekken dat de wereld hun oester is. Ze kunnen succes boeken in de sectoren overheid, wetenschap, onderzoek en ontwikkeling of bedrijven als website-ontwikkelaars, IT-technici, inlichtingenspecialisten, systeemingenieurs, softwareontwikkelaars of specialisten op het gebied van digitale marketing.

Veel instellingen bieden programma's in technologie aan, met veel aanbiedingen die strikt online zijn. Om meer te weten te komen over de beschikbare opties, zoekt u naar uw programma hieronder en neemt u rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van uw keuze door het leadformulier in te vullen.

4 Resultaten in Technologie Filter

Gemengde MBA

Swiss School of Business and Management
MBA
<
Voltijds
<
12 maanden
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

Blended MBA is een combinatie van campus / onsite MBA (vindt plaats in Genève, Zwitserland) en online cursussen die we aanbieden via ons state-of-the-art platform. Je bent erg ...

Lees meer

Columbia Southern University
MBA
<
Deeltijd
Engels
Online

management informatie systemen Onderzoeksmethoden Bedrijfsethiek

Lees meer

Executive MBA

Swiss School of Business and Management
EMBA
<
Voltijds
<
12&nbsp;-&nbsp;16 maanden
Engels
Campus

Deze MBA richt zich op 3 sleutelgebieden die te maken hebben met uitvoerende aspecten: toonaangevende disruptieve innovatie, uitvoerend leiderschap, technologie en mensen. Ons ...

Lees meer

Geneva Flex MBA

Swiss School of Business and Management
MBA
<
Voltijds
<
12 maanden
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

Flex MBA is een combinatie van campus / on-site MBA (die plaatsvindt in Genève, Zwitserland) en online cursussen die we aanbieden via ons ultramoderne platform. Je zult 1 week ...

Lees meer