MBA

Alvernia University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

MBA

Alvernia University

Je kunt nu een door ACBSP geaccrediteerde MBA verdienen van een gerangschikte universiteit in de VS voor minder dan $ 15.000!

Gelegen in de Greater Metropolitan regio van Philadelphia, de 8e grootste metropooleconomie in de VS, biedt Alvernia University internationale studenten uitstekende mogelijkheden om een ​​hoge kwaliteit van het onderwijs en de blootstelling aan toonaangevende Amerikaanse bedrijven te verdienen. Opgericht in 1958, ondersteunt de universiteit een campuspopulatie van meer dan 2900 studenten die een reeks undergraduate en graduate degree-opties nastreven.

De hoog aangeschreven Alvernia MBA is geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie voor Business Schools and Programs (ACBSP). Het programma is bedoeld voor werkende professionals die dezelfde waarde hechten aan intellectuele prestaties en professionele groei. Traditionele MBA-lessen worden aangeboden op de campus in Reading, Pennsylvania. Avondlessen worden op verschillende locaties in Philadelphia aangeboden. Na afronding van het eerste academische jaar krijgen internationale studenten de toelating om Curricula Practical Training (CPT) voort te zetten, waarbij ze ervaring en exposure bieden in Amerikaanse topbedrijven.

Aantrekkelijke beurzenmogelijkheden zijn ook beschikbaar voor in aanmerking komende internationale studenten. Na beurs, de MBA (30 krediet uur) collegegeld is slechts US $ 14,650. Het is een van slechts enkele ACBSP geaccrediteerde programma's waarvoor GMAT niet vereist is. Onderzoeksrapporten wijzen op het starten van een post-MBA-beloning die met 41-50% toeneemt ten opzichte van prepaid-beloningen. MBA-aanvangssalarissen in de VS kunnen variëren van US $ 55.000 tot US $ 85.000, afhankelijk van concentratie en ervaring.

MBA-kosten en beurzen

Aantrekkelijke, op verdiensten gebaseerde beurzen zijn beschikbaar voor in aanmerking komende internationale studenten. De universiteit biedt een MBA van 30 en 39 studiepunten (39 credit-uren voor studenten die eerder geen bedrijf hebben gestudeerd).

Toelatingseisen

Voor toelating is minimaal 6,5 IELTS (of equivalent) en minimaal 3,0 GPA vereist. Alvernia MBA is een van de weinige door ACBSP geaccrediteerde MBA-programma's die afziet van GMAT-vereisten.

Dag MBA-programma

Alvernia's dag MBA-programma is voor de full-time student op zoek naar hun MBA in slechts één jaar te voltooien. Dit programma is bedoeld voor studenten die recent hun bachelordiploma hebben behaald of met een vroege carrière.

Dit programma is ideaal voor studenten die onlangs hun bachelordiploma hebben behaald, met vroege carrière-ervaring, of diegenen die op zoek zijn naar een voltijd MBA-programma.

Ons flexibel, pragmatisch en ethisch gedreven programma biedt u een alomvattende aanpak voor de vooruitgang van de bedrijfsadministratie en de nieuwe ontwikkelingen die elke zakelijke professional moet uitvoeren. We zijn trots op het leveren van een van de meest geavanceerde MBA-programma's in Oost-Pennsylvania.

Gepersonaliseerd leren en aandacht.

Onze kleine klassen zorgen voor persoonlijk leren en aandacht. En onze coöperatieve cultuur benadrukt het samenwerken met andere studenten om doelen te bereiken - een krachtige en noodzakelijke vaardigheid in de complexe, snel veranderende zakelijke omgeving van vandaag. Je zult ook je zakelijke vaardigheden in de praktijk brengen tijdens je laatste semester met een gepersonaliseerd eindproject in een sluitstuk cursus die we Executive Leadership Seminar noemen.

Leer van een bedrijfskenner en docenten.

Onze bedrijfsfaculteit leden en instructeurs hebben echte expertise net zo indrukwekkend als hun academische achtergrond. Toegewijd aan het bevorderen van je opleiding, verfijnen de docenten voortdurend wat ze leren om te laten zien wat er echt in de bedrijfswereld gebeurt.


Avond MBA-programma

Woon klassen op de campus bij op onze locaties in Reading, Pottsville of Pottstown. Met zes versnelde termijnen van 7 weken per jaar, kunt u met ons MBA-programma uw diploma sneller verdienen dan met traditionele programma's. Studenten kunnen hun diploma behalen in slechts één jaar.

Het behalen van een Master of Business Administration (MBA) aan Alvernia University gaat net zoveel over de toekomst als over het heden. Wij bieden een rijke en innovatieve opleiding in het bedrijfsleven die waarde biedt in een voortdurend veranderende economie. We zijn trots op het leveren van een van de meest geavanceerde MBA-programma's in Oost-Pennsylvania.

Ons flexibel, pragmatisch en ethisch gedreven programma biedt u een alomvattende aanpak voor de vooruitgang van de bedrijfsadministratie en de nieuwe ontwikkelingen die elke zakelijke professional moet uitvoeren.

Krijg je diploma op tijd en op doel.

Met ons avond MBA-programma kun je je diploma sneller verdienen dan met traditionele programma's. De meeste studenten volgen twee lessen in een periode van zeven weken waarin studenten hun studie in slechts één jaar kunnen afronden. Er zijn verschillende klassenindelingen en tijdvakken in de avond waaruit je kunt kiezen om bij te dragen aan je drukke levensstijl. MBA-lessen worden aangeboden op meerdere campussen in Reading, Pottsville en Pottstown, die toegankelijk zijn voor veel gemeenschappen in de omgeving, waaronder Harrisburg, Allentown, Lancaster, Kutztown en Philadelphia. Dit betekent dat je op de campus lessen kunt volgen die het best bij jou passen.

Gepersonaliseerd leren en aandacht.

Je ontwikkelt een opleiding die past bij jouw individuele behoeften en interesses op basis van onze flexibele cursusformules - online, gemengd en in de klas. Onze kleine klassen zorgen voor persoonlijk leren en aandacht. En onze coöperatieve cultuur benadrukt het samenwerken met andere studenten om doelen te bereiken - een krachtige en noodzakelijke vaardigheid in de complexe, snel veranderende zakelijke omgeving van vandaag. Je zult ook je zakelijke vaardigheden in de praktijk brengen tijdens je laatste semester met een gepersonaliseerd eindproject in een sluitstuk cursus die we Executive Leadership Seminar noemen.

Start data

Januari, mei en augustus

Looptijd

12-24 maanden

Studie- en carrièremogelijkheden in de VS.

De Verenigde Staten hebben de grootste internationale studentenpopulatie ter wereld vanwege de reputatie van het aanbieden van onderwijs van wereldklasse. Dit wordt ondersteund door 61 universiteiten die zijn opgenomen in de World Top 100-ranglijst.

De kans gaat echter verder dan het behalen van een diploma. Internationale studenten met F-1 visa krijgen wettelijk ook de mogelijkheid om tijdens hun studie te werken bij grote bedrijven via Curricular Practical Training (CPT) en optionele Optional Training (OPT) na hun afstuderen. Als een student studies volgt op het gebied van STEM (Wetenschappen, Technologie, Engineering of Wiskunde), kunnen zij legaal OPT volgen en full-time werken voor maximaal 3 jaar. Op masterniveau kan dit betekenen dat studenten toegang krijgen tot werk met aanzienlijke salarissen, een uitstekende return-on-investment bieden en een platform creëren voor een zinvolle carrière. Met werkloosheidspercentages op recordniveau (4,1% vanaf januari 2018), is er nooit een beter moment geweest om te investeren in studeren in de VS.

Een ander kenmerk van Amerikaanse universiteiten is de mogelijkheid om toegang te krijgen tot hoogwaardige beurzen. Veel universiteiten bieden op verdiensten gebaseerde beurzen voor academische prestaties.

De Greater Metropolitan regio van Philadelphia is de 8e grootste grootstedelijke economie in de VS. Internationale studenten die een diploma behalen bij Alvernia University krijgen toegang tot belangrijke Amerikaanse werkgevers die voor hun deur staan. Hoog gewaardeerd en geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie voor Business Schools en Programma's (ACBSP.org), is het programma bedoeld voor werkende professionals die dezelfde waarde hechten aan intellectuele prestaties en professionele groei. Traditionele MBA-lessen worden aangeboden op de campus in Reading, Pennsylvania en avondlessen op verschillende locaties in Philadelphia. Vereiste zakelijke lessen zijn ook beschikbaar voor studenten zonder een bedrijfsdiploma.

Aantrekkelijke beurzenmogelijkheden zijn ook beschikbaar voor in aanmerking komende internationale studenten. Na de beurs is het MBA-uur (30 kredieturen) collegegeld slechts US $ 14,650 voor Nigeriaanse studenten. Het is een van slechts enkele ACBSP geaccrediteerde programma's waarvoor GMAT niet vereist is. Onderzoeksrapporten wijzen op het starten van een post-MBA-beloning die met 41-50% toeneemt ten opzichte van prepaid-beloningen. MBA-aanvangssalarissen in de VS kunnen variëren van US $ 55.000 tot US $ 85.000, afhankelijk van concentratie en ervaring.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Alvernia University

Laatst bijgewerkt op November 3, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Mei 2019
Duration
Duur
12 - 24 maanden
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Reading, Pennsylvania
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Mei 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan