Lees de Officiële Beschrijving

Over

De Master of Business Administration (MBA) -opleiding biedt een breed perspectief op bedrijfsbeheer. Het MBA-curriculum is ontworpen om de zakelijke vaardigheden en kennis te ontwikkelen en te verbeteren die waardevol zijn voor managers, leidinggevenden en beheerders in zowel de profit- als de non-profitsector van de economie.

Het MBA-programma staat open voor alle aanvragers die houder zijn van een bachelor's degree van een erkende instelling, ongeacht hun undergraduate studiegebied. We verwelkomen aanvragen van studenten met diverse niet-gegradueerde achtergronden, waaronder de wetenschappen, vrije kunsten, menswetenschappen, bedrijfsleven, techniek en onderwijs.

De educatieve nadruk van het MBA-programma ligt op de besluitvorming en het leiderschap van organisaties. Het programma is geschikt voor diegenen die een loopbaan op uitvoerend niveau nastreven of zoeken, in publieke of private organisaties.

Toelatingsvoorwaarden

 • Een GMAT-score van 430 of hoger, of een equivalente score op de GRE
 • Alle transcripties van universiteiten en hogescholen
 • Hervat
 • Geen essays vereist

GMAT Waiver beschikbaar

De GMAT / GRE-score-eis wordt afgewezen voor studenten die een undergraduate overall GPA hebben van 3,00 of beter, of voor degenen met een undergraduate GPA van 3,0 of beter gedurende de laatste 60 uur, of voor degenen met een undergraduate overall GPA van 2,50 of beter en minstens drie jaar zinvolle zakelijke ervaring.

voorwaarden

Studenten die in het bezit zijn van een bachelordiploma, moeten voorbereid zijn om het MBA-curriculum te starten zonder basiscursussen. Degenen die een bachelordiploma hebben op een ander gebied dan het bedrijfsleven, kunnen worden verplicht om een ​​of meer van de volgende funderingseisen te vervullen:

 • Financiële boekhouding
 • Management accounting
 • Fundamentals of Economics
 • Inzicht in bedrijfsfinanciering
 • Principes van Management
 • principes van marketing
 • Zakelijke wiskunde en statistieken

Elk van deze funderingsvereisten kan worden voltooid door de geschikte IVY online modules met succes te voltooien. De zelfgestemde IVY-modules zijn online te vinden op de mbapreworks-website. Zodra elke module is voltooid met een minimum cijfer van 80, wordt een voltooiingscertificaat automatisch naar de afdeling verzonden door IVY.

Van sommige van deze basisvereisten kan door de MBA-directeur worden afgeweken voor die studenten die succesvolle eerdere cursussen in deze gebieden kunnen demonstreren. De basisvereisten voor elke student worden van geval tot geval bepaald. Over het algemeen wordt verwacht dat de student alle noodzakelijke basisvereisten zal voltooien voordat hij of zij in een MBA-cursus zal worden toegelaten.

Beschikbaar voor 100% online en face-to-face op de campus

Onze online MBA is overal ter wereld toegankelijk. Het MBA-programma met 30 studiepunten is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van professionele professionals op een breed scala van zakelijke gebieden. De online secties worden aangeboden in vijf termijnen van 8 weken het hele jaar door (herfst I, herfst II, lente I, lente II en zomer). De face-to-face / hybride MBA-secties worden aangeboden in de traditionele 16-weekse voorwaarden tijdens de herfst en lente, en in een enkele periode van 8 weken tijdens de zomer. MBA-studenten kunnen op elk moment kiezen om zich in te schrijven voor een online sectie of een face-to-face sectie. Dit geeft studenten veel flexibiliteit bij het voltooien van het programma.

Begin datum

 • Lente: 14 januari 2019
 • Herfst: 26 augustus 2019

Looptijd

 • Deeltijd 18-24 maanden
 • Voltijd 12-16 maanden

vergoedingen

Carr Graduate Scholarships zijn de premierbeurzen van ASU voor afgestudeerde studenten. Onderscheidingen zijn gebaseerd op undergraduate GPA. Studenten worden in aanmerking genomen voor de Carr Graduate Scholarship bij hun toelating tot het College of Graduate Studies.

Inwoners van niet-Texas die de Carr Graduate Scholarship van ten minste $ 1.000 krijgen, komen ook in aanmerking om collegegeld en collegegeld te betalen. Dit zou een besparing van ongeveer 50% zijn op het lesgeld en de kosten voor studenten buiten de staat en internationale studenten.

Carr Graduate Scholarship-informatie

Beurs

Jaarprijs *

kwalificaties

Carr Graduate Fellow

Tot $ 2.500

3.76-4.0 Overall Undergrad GPA

Carr Graduate Academic

Tot $ 2000

3.51-3.75 Overall Undergrad GPA

Carr Graduate Blue en Gold

Tot $ 1.500

3.4-3.5 Overall Undergrad GPA

* De bedragen in de tabel zijn gebaseerd op inschrijving in 9 totale semester credit-uren per herfst / voorjaarssemester. Studenten die zijn ingeschreven in minder semester credit-uren zullen een pro-rated beursbedrag ontvangen.

 • Studenten komen automatisch in aanmerking voor een Carr Graduate Scholarship - er is geen aanvraag vereist!
 • Moet worden aanvaard voor de toelating tot de ASU als een student op zoek naar een diploma.
 • Prijzen zijn gebaseerd op de algehele GPA van studenten ten tijde van de toelating.

Deadline

 • International Student Spring: 1 november 2018
 • International Student Fall: 10 juni 2019
Opleiding te volgen in:
Engels
Angelo State University College of Business
Laatst bijgewerkt op August 22, 2018
Deze cursus is Online, Campus based
Begindatum
Aug. 26, 2019
Jan. 2020
Duration
12 - 24 maanden
Deeltijd
Voltijd
Deadline
Juni 10, 2019
Vraag informatie aan
Op locaties
Op datum
Begindatum
Aug. 26, 2019
Aanmeldingslimiet
Juni 10, 2019
Begindatum
Jan. 2020
Aanmeldingslimiet

Aug. 26, 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Juni 10, 2019
Einddatum

Jan. 2020