MBA

Johnson & Wales University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

MBA

Johnson & Wales University

Programma overzicht

Wil je je carrière naar een hoger niveau tillen? Ons MBA-programma van wereldklasse, het vierde grootste in New England (achter alleen Harvard, BU en MIT) en geëmuleerd op onze campussen in Noord-Miami en Denver, is ontworpen om tegemoet te komen aan de roosters van werkende professionals en kan zelfs worden voltooid in slechts 12 maanden.

Ontwikkeld en geactualiseerd in samenwerking met toonaangevende bedrijven, omvat ons professioneel gefocust curriculum real-world projecten en uitdagingen, zodat u ervaring kunt opdoen - wat werkgevers het meest waarderen.

Onze faculteitsdeskundigen zijn leiders in de branche waarin zij lesgeven. Ze weten wat er nodig is om succesvol te zijn in hun respectievelijke vakgebieden en delen hun inzichten met u.

Verbeter uw vaardigheden en kennis in alle functionele gebieden van het bedrijfsleven. Verbeter uw vermogen om informatie kritisch te analyseren. Lever optimale oplossingen voor zakelijke uitdagingen. Je leert bedrijven beoordelen en evalueren, rekening houdend met crossfunctionele omgevingen, omdat ze van invloed zijn op ethische besluitvorming in binnenlandse en internationale organisaties.

Bovendien kun je je diploma verbeteren door middel van keuzevakken zoals marketing, financiën, human resources, internationale zakelijke onderhandelingen, ondernemerschap, arbeidsrelaties en merkbeheer.

We bieden ook de mogelijkheid van een eenjarige MBA. Verdien je MBA in 12 maanden in ons programma met dag- en avondcursussen. (Alleen voorzienigheid)

Internationale studenten: heb je een 3-jarige bachelor uit een ander land? Neem pre-MBA-undergraduate-cursussen om uw opleiding gelijk te stellen aan een 4-jarige Amerikaanse bacheloropleiding, terwijl u voldoet aan de vereisten van het MBA-programma. (Alleen voorzienigheid)

Voorbeeldcursussen

  • Effectief leiderschap
  • Operations Management
  • Bedrijfsbeleid en strategie
  • Financiële rapportage en controle
  • Ethiek, maatschappelijk verantwoord ondernemen
Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op September 20, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is
Online
Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
12 maanden
Price
Prijs
2,106 USD
Cursus per semester van het semester
Locations
Verenigde Staten - Denver, Colorado
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Miami, Florida
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Providence, Rhode Island
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan