Programma overzicht

Wil je je carrière naar een hoger niveau tillen? Ons MBA-programma van wereldklasse, het vierde grootste in New England (achter alleen Harvard, BU en MIT) en geëmuleerd op onze campussen in Noord-Miami en Denver, is ontworpen om tegemoet te komen aan de roosters van werkende professionals en kan zelfs worden voltooid in slechts 12 maanden.

Ontwikkeld en geactualiseerd in samenwerking met toonaangevende bedrijven, omvat ons professioneel gefocust curriculum real-world projecten en uitdagingen, zodat u ervaring kunt opdoen - wat werkgevers het meest waarderen.

Onze faculteitsdeskundigen zijn leiders in de branche waarin zij lesgeven. Ze weten wat er nodig is om succesvol te zijn in hun respectievelijke vakgebieden en delen hun inzichten met u.

Verbeter uw vaardigheden en kennis in alle functionele gebieden van het bedrijfsleven. Verbeter uw vermogen om informatie kritisch te analyseren. Lever optimale oplossingen voor zakelijke uitdagingen. Je leert bedrijven beoordelen en evalueren, rekening houdend met crossfunctionele omgevingen, omdat ze van invloed zijn op ethische besluitvorming in binnenlandse en internationale organisaties.

Bovendien kun je je diploma verbeteren door middel van keuzevakken zoals marketing, financiën, human resources, internationale zakelijke onderhandelingen, ondernemerschap, arbeidsrelaties en merkbeheer.

We bieden ook de mogelijkheid van een eenjarige MBA. Verdien je MBA in 12 maanden in ons programma met dag- en avondcursussen. (Alleen voorzienigheid)

Internationale studenten: heb je een 3-jarige bachelor uit een ander land? Neem pre-MBA-undergraduate-cursussen om uw opleiding gelijk te stellen aan een 4-jarige Amerikaanse bacheloropleiding, terwijl u voldoet aan de vereisten van het MBA-programma. (Alleen voorzienigheid)

Voorbeeldcursussen

  • Effectief leiderschap
  • Operations Management
  • Bedrijfsbeleid en strategie
  • Financiële rapportage en controle
  • Ethiek, maatschappelijk verantwoord ondernemen
Opleiding te volgen in:
Engels
Laatst bijgewerkt op September 20, 2018
Deze cursus is Online, Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
12 maanden
Prijs
35,000 USD
Cursus per semester van het semester
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

JWU Faculty: Gary Gray