Overzicht

De MBA is een 48-creditsprogramma gericht op het aangaan van de uitdagingen van een steeds complexer wordende en technologisch gedreven zakelijke omgeving. Het wordt aangeboden voor een volledige studie en als een part-time programma met avond- en online cursussen.

MBA-concentraties

  • Financiën
  • Gezondheids management
  • Innovatie en Ondernemerschap
  • afzet
  • Management Informatie Systemen (MIS)
  • Aangepaste concentratie *

Meer informatie over MBA-concentraties.

Meer informatie over carrièremogelijkheden voor MBA's.

Neem voor meer informatie contact op met mevrouw D. Elaine Frazier , directeur van EMBA en Graduate Programs.

* Neem voor aangepaste concentraties eerst contact op met uw academische adviseur

Doel van het programma

Het NJIT Martin Tuchman School of Management (MTSM) MBA-curriculum is ontworpen om een ​​nieuwe generatie van technologisch onderlegde bedrijfsleiders op te leiden met de vaardigheden om te reageren op de snelle, vaak onvoorspelbare, technologische, sociale en economische veranderingen die van invloed zijn op industrieën, bedrijven en werknemers.

Onze benadering van managementonderwijs

  • We geloven dat kennis van technologie cruciaal is voor succes in elk bedrijf. Snelle vooruitgang op het gebied van wetenschap en technologie verandert de aard van het bedrijf fundamenteel. Om deze reden zijn we van mening dat elk bedrijf een strategie moet hebben voor het beheren van zijn technologieën en voor het afstemmen van die strategie op zijn bedrijfsstrategieën.
  • We bouwen 'Leading-Edge'-concepten in het MBA Core Curriculum. Al onze MBA-studenten worden blootgesteld aan kritieke trends die het bedrijfsleven veranderen en we zijn van mening dat het essentieel is om onze afgestudeerden voor te bereiden op het aanpakken van de problemen die de toekomst van het bedrijfsleven bepalen.
  • We vermijden rages en mode. Wij geloven dat het managementgedachte vooral gevoelig is voor rages en mode en we weten dat het niet verstandig is om ze na te jagen. Om deze reden bouwen we geen cursussen of MBA-concentratiegebieden op basis van 'hete' onderwerpen, actuele gebeurtenissen of het advies van de nieuwste managementgoeroe.
  • Wij vragen vaak aangenomen veronderstellingen en conventionele "wijsheid". We zijn ervan overtuigd dat de grootste fout die vandaag in het bedrijfsleven kan worden gemaakt, is te veronderstellen dat de toekomst op het verleden zal lijken. Ons onderzoek en ons onderwijs zijn gericht op het bekijken van oude problemen door nieuwe lenzen en op het begrijpen van de impact van de 'interessante tijden' waarin we op zaken leven.

Kwaliteit en ranglijsten

De NJIT Martin Tuchman School of Management is volledig geaccrediteerd door AACSB International , het belangrijkste accrediterende orgaan voor managementonderwijs. Slechts een derde van de Amerikaanse business schools en slechts 10 procent van de business schools wereldwijd voldoen aan de strenge kwaliteitsnormen van de AACSB.

De school is ook aangewezen als een top 10 onderzoekscentrum in het management van technologie in een onderzoekstudie1 gepubliceerd in het Journal of Product Innovation Management, een wetenschappelijk tijdschrift van topniveau. MTSM stond in dezelfde categorie als George Washington University en Michigan State University, en voor Case Western, Drexel, Harvard, University of Michigan en de University of Pennsylvania op het gebied van Management of Technology.

1 PERSPECTIEF: rangschikking van business schools op het gebied van management van technologie, JD Linton, 2004.

Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Combinatie van online en op de campus
Begindatum
sep 2019
Duration
Vraag informatie aan
Deeltijd
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019