MBA

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het Rider MBA-programma biedt geavanceerde voorbereiding op succesvolle deelname aan een snel veranderende wereld. Je wordt blootgesteld aan situaties uit de praktijk die je wordt aangemoedigd om te bevragen en te analyseren. Rider bevindt zich in het centrum van New Jersey en in de nabijheid van de bedrijvencentra van Route One. Het MBA-programma is geaccrediteerd door de AACSB International - Association for the Advancement of Collegiate Schools of Business, de beste zakelijke accreditatie ter wereld.

Rider's MBA-programma biedt een effectieve en onderscheidende leeromgeving die de nadruk legt op:

 • Kritische communicatievaardigheden.
 • Holistische strategische besluitvorming.
 • Leiderschapsontwikkeling.
 • Cross-functionele integratie van geavanceerde zakelijke theorie en processen.
 • Managementvaardigheden die zich aanpassen aan een snel veranderende omgeving.
 • Praktische ervaring, waaronder teamprojecten, bedrijfsadvies en stages.

Het Rider MBA-programma biedt ingebouwde flexibiliteit en keuze. Als MBA-student kun je het volgende nastreven:

 • Een algemeen zakelijk programma.
 • Een concentratie in bedrijfsanalyse, financiën, forensische boekhouding, informatiesystemen of wereldwijde activiteiten.
 • Een mix die past bij uw specifieke behoeften.129553_rider_student_MBA.jpg

Alternatieve indeling cursussen

Op de campus | Online | Hybride (online en op de campus)

We weten dat je verplichtingen hebt. Daarom biedt het Rider MBA-programma persoonlijke en hybride avondlessen (maandag tot en met donderdag), online lessen, evenals een volledig online MBA- en online lessen. Bovendien worden alle basisvereistencursussen aangeboden tijdens de herfst-, lente- en zomersemesters. Terwijl de meeste studenten hun MBA in deeltijd nastreven, kun je met het cursusrooster voltijds inschrijven.

Dubbele graden

De combinatie van een Master of Business Administration en een MS in informatiesystemen of MS in Corporate Finance is nu beschikbaar. Met ons aanbod van dubbele diploma's kunnen studenten beide graden behalen met minder totale studiepunten dan het afzonderlijk behalen van de graden.

Programma details

Veel van de economische uitdagingen en zakelijke kansen waarmee de managers en leidinggevenden van vandaag worden geconfronteerd, zijn langzaam geëvolueerd; anderen verschijnen echter onmiddellijk en eisen onmiddellijke aandacht van leiderschap met beperkte tijd voor gedetailleerde analyse en besluitvorming. Dienovereenkomstig moet het MBA-curriculum van een Business School studenten niet alleen de hulpmiddelen en kennis bieden om deze fundamentele bedrijfsproblemen aan te pakken, maar hen ook voorzien van de besluitvormingsstructuren en contexten om de markt, technologie en regelgevingsproblemen aan te pakken die ons te wachten staan. Het Rider MBA-programma biedt onze studenten de benodigde brede bedrijfsopleiding om hun professionele succes te ondersteunen.

Program Overview

Specifiek, door ons vereiste diepgaande curriculum, rusten we onze MBA-studenten uit met de analytische basis die nodig is om het zeer integrerende karakter van hedendaagse zakelijke problemen aan te pakken. Onze fulltime docenten en adjunct-hoogleraren (van wie velen leidinggevenden zijn bij toonaangevende multinationale bedrijven) brengen live bedrijfsproblemen en scenario's naar de klas. Teamprojecten, bedrijfssimulaties, individuele casestudies, adviesopdrachten en in sommige gevallen breiden stages onze studenten uit die verder leren dan het klaslokaal. Als ze ervoor kiezen, kunnen onze studenten hun keuzevakken concentreren op specifieke gebieden zoals financiën, wereldwijde handel, forensische boekhouding, informatiesystemen en bedrijfsanalyses, als aanvulling op de rijke basis van het curriculum van de MBA.

Toegangsvereisten

Master of Business Administration (MBA)

 • Huidig ​​CV.
 • Officiële kennisgeving van Graduate Management Admission Test (GMAT) of Graduate Records Examination (GRE). Kijk of u in aanmerking komt voor een GMAT of GRE vrijstelling of uitstel.
 • Verklaring van doelen en doelstellingen.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

From its beginnings as a private business college nearly a century and a half ago, Rider University has consistently thrived as a home for students seeking a timely, relevant and thorough curriculum a ... Lees meer

From its beginnings as a private business college nearly a century and a half ago, Rider University has consistently thrived as a home for students seeking a timely, relevant and thorough curriculum and an environment to satisfy their intellectual curiosity. Lees Minder
Lawrence Township

Accreditaties

AACSB Accredited