MBA

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het MBA-programma University of Wyoming biedt een lock-step curriculumprogramma dat ervoor zorgt dat onze studenten de nodige hulpmiddelen verwerven om een concurrentievoordeel te behalen op de zakelijke markt van vandaag. Terwijl ze voortdurend praktische bedrijfskennis ontwikkelen, kunnen studenten concepten toepassen op situaties in de praktijk in een aantal verschillende industrieën.

Onze bescheiden cohorten zorgen ervoor dat studenten niet alleen een nummer zijn. Deze kleinere MBA-klassen stellen studenten in staat om echt contact te maken met hun klasgenoten en hun faculteitsleden, waardoor een sfeer wordt bevorderd die teambuilding, leiderschap en respect benadrukt.

Het behalen van een MBA is een kwestie van energie en middelen investeren (met name tijd en geld). Bij het zoeken naar de juiste pasvorm in een MBA-programma, moet goed worden overwogen wie het hoogste rendement op die investering kan bieden. Onze programma's zijn betaalbaar, maar toch zeer ervaringsgericht en op toepassingen gebaseerd, wat studenten de tools biedt om onmiddellijk bij te dragen aan de organisaties die ze na hun afstuderen bijstaan.

De University of Wyoming is afgestudeerd aan een groot aantal ongelooflijk succesvolle personen die intens geïnteresseerd zijn om onze studenten te zien slagen. Naast ons sterk geïntegreerde curriculum en unieke mogelijkheden voor ervaringsleren, bieden we een aantal netwerkevenementen waarmee onze studenten contact kunnen leggen met een scherp netwerk van zakelijke professionals. Vaak bieden deze relaties mentor / mentee kansen en kansen op werk.

Wat maakt ons anders met een gemiddeld plaatsingspercentage van 90%?

We bieden onze studenten unieke mogelijkheden voor ervaringsleren. Netwerk face-to-face met C-Level Executives, verwerf kennis van de wereldeconomie via onze internationale ervaring, neem deel aan Company Consulting Projects en woon een Leadership Summit bij in Jackson, Wyoming.

Door deze mogelijkheden verwerft u een krachtige reeks vaardigheden om een directe bijdrage te leveren aan de organisatie waar u lid van wordt wanneer u met succes afstudeert op ons programma.

Ervaringsleren

Vanwege het gespecialiseerde karakter van het MBA-programma aan de University of Wyoming hebben studenten de mogelijkheid om deel te nemen aan een aantal ervaringsmogelijkheden buiten de traditionele klasomgeving. We vinden het cruciaal dat onze afgestudeerden onmiddellijk bijdragen leveren aan de organisaties waar ze lid van worden wanneer ze met succes afstuderen. Hieronder kunt u enkele van de unieke mogelijkheden verkennen die we studenten bieden, zodat ze begrijpen hoe een bedrijf echt wordt geleid en onder welke omstandigheden beslissingen moeten worden genomen.

Internationale ervaring

Internationale uitwisseling: MBA-studenten uit Wyoming bezoeken de universiteit van Pforzheim

Dit jaar zal de 9 e jaarlijkse uitwisseling zijn.

MBA-studenten van de University of Wyoming (UW) brengen een week lang tournee door Europese bedrijven als onderdeel van een internationale samenwerking gesponsord door de University of Wyoming en de Pforzheim University in Pforzheim, Duitsland. Studenten van de UW MBA- en Pforzheim International MBA-programma's werken ook samen als onderdeel van deze opdracht. Dit jaar zal de 8e jaarlijkse uitwisseling zijn.

De internationale ervaring is een integraal onderdeel van het MBA-curriculum en onderdeel van de Capstone-cursus van de tweedejaars MBA-student, gegeven door Dr. Joe Russo. Voor vertrek onderzoeken studenten elk bedrijf dat ze bezoeken, doen ze een analyse van het bedrijfsmodel en de belangrijkste succesfactoren, evenals een beoordeling van kansen en bedreigingen in de algemene concurrentieomgeving van het bedrijf. Dr. Russo merkte op dat als gevolg daarvan “studenten in staat zijn om geïnformeerde vragen te stellen en professionele consultants en industrieanalisten kunnen emuleren. Het is een echte sluitsteenervaring. ”

Russo voegt eraan toe: "Een aspect van internationale reizen, zoals ons MBA-programma biedt, en dat vrij uniek is in vergelijking met andere MBA-programma's, is dat onze studenten veel meer contextuele kennis hebben over de Duitse economie en haar industrieën. Gezien de Duitse enorme verwevenheid met de wereldeconomie, dergelijke kennis reikt verder dan de grens en zorgt ook voor een waardering van andere economieën. Anders gezegd, de internationale weekactiviteiten breiden de ervaringen van mijn studenten uit met problemen die ze waarschijnlijk tegenkomen in wereldwijde zakelijke omgevingen, het biedt hen ook de mogelijkheid om hun eigen persoonlijke competenties te ontwikkelen om effectief in multiculturele teams te werken. "

126884_photo-1517245386807-bb43f82c33c4.jpgHeadway / Unsplash

Kies je nummer

Energiebeheer MBA

De University of Wyoming MBA in Energy Management is ontworpen door energie-managers om toekomstige leiders in de energie-industrie te ontwikkelen. Het zeer toegepaste curriculum bereidt studenten voor om snel verder te gaan in hun energieloopbaan. Zeven geïntegreerde, energiegerichte cursussen die variëren van energie-economie en marketing tot energiehandel en projectevaluatie, worden aangevuld met multidisciplinaire teamconsultingprojecten. Bedrijfsbezoeken en toegang tot een breed netwerk van leidinggevenden in de energie-industrie onderscheiden zich door programma's.

Financiën MBA

Het kiezen van een op financiën gericht diplomapad bereidt u voor op een goed onderlegde financiële professional, verantwoordelijk voor het beheren en verbeteren van rijkdom voor een aantal entiteiten. Of het nu voor gezinnen, kleine bedrijven of grote ondernemingen is, u hebt een geavanceerde vaardigheden nodig die zijn afgestemd op het begrijpen van investeringsstrategieën en een aantal technisch geavanceerde vaardigheden. Het University of Wyoming MBA-programma biedt u de kennis die u nodig hebt om management- en leiderschapsaspecten van het bedrijf effectief te implementeren met de technische vaardigheden die nodig zijn voor een financiële loopbaan.

Het voltooien van ons gespecialiseerde financiële traject zal uw kennis en beslissingsvermogen verbeteren, waardoor u een aanwinst bent in de competitieve markt van vandaag.

Vroege carrière MBA

Wil je een eigen bedrijf starten of heb je een specifieke baan in gedachten, maar weet je niet of je de juiste vaardigheden of ervaring hebt? Het UW MBA-programma biedt een vroege carrière-MBA die is afgestemd op mensen die de benodigde ervaring en zakelijke inzichten willen opdoen die nodig zijn in de competitieve markt van vandaag. Dit 16 maanden durende programma is ontworpen om studenten een brede en diepgaande kennis van zaken te bieden door middel van klassikaal werk en uitgebreid ervaringsleren. Onze studenten werken in cross-functionele teams met echte bedrijven aan echte projecten. Met de nadruk op leiderschap en managementontwikkeling, is het UW MBA-programma erop gericht studenten kansen op succes te bieden.

PharmD / MBA

Het Doctor of Pharmacy / MBA-programma duurt vijf jaar om te voltooien - vier jaar Farmacie-studies en een jaar MBA-basiscursussen. Studenten brengen hun eerste jaar (herfst, lente en zomer semesters) door in het MBA-programma waarbij ze het kerncurriculum, het zomer-experiëntieel project en het experiëntieel leiderschapsprogramma voltooien. De volgende vier jaar zullen de traditionele Pharm omvatten. D. curriculum, inclusief de MBA Capstone-cursus in jaar 2. Studenten die dit programma voltooien, behalen een doctor in de farmacie en een graad in Master of Business Administration.

Internationaal MBA

In samenwerking met de universiteit van Pforzheim bieden we een gezamenlijk MBA-programma op universitair niveau. Deelnemende studenten ontvangen een MBA van Pforzheim University en een MBA van de University of Wyoming . Studenten zullen hun eerste jaar in Laramie, WY doorbrengen met het voltooien van het kern-MBA-curriculum, het zomer-ervaringsproject en het programma voor ervaringsleiderschap. Ze zullen dan hun tweede jaar in Pforzheim, Duitsland doorbrengen met het voltooien van cursussen. Terwijl in Duitsland studenten een scriptie afronden als onderdeel van de afstudeereisen.

MS in engineering / MBA

Studenten die zowel een MBA als een MS in ingenieursdiploma hebben, onderscheiden zich van velen bij het betreden van de competitieve markt na hun afstuderen. Ze kunnen niet alleen de technische taal spreken, maar ze kunnen ook de overkoepelende strategie en operationele doelen begrijpen terwijl ze de management- / leiderschapsrol in gedachten houden

Juris Arts / MBA

Het JD / MBA dual degree-programma van de University of Wyoming duurt ongeveer vier jaar. Studenten brengen drie jaar op de campus door die zich bezighouden met hun rechtenstudie en een jaar in het MBA-programma dat het kerncurriculum, het zomer-experiëntieel project en het experiëntieel leiderschapsprogramma voltooit. De MBA Capstone-cursus wordt in het najaar voltooid na de voltooiing van het kerncurriculum. Studenten beginnen meestal het MBA-gedeelte van hun diploma in het 2e of 3e jaar. Negen (9) credit-uren van goedgekeurde wet cursussen worden overgedragen als keuzetijd naar het MBA-programma. Studenten die dit lock-step-programma met succes afronden, behalen twee graden van Juris Doctor en Masters of Business Administration.

Online MBA

Het parttime, online MBA-programma is specifiek ontworpen voor ervaren zakelijke professionals die geïnteresseerd zijn in een volledig AACSB International geaccrediteerd, 100% online programma dat past bij hun drukke schema's. Dit tweejarige, parttime programma is bedoeld voor professionals die geïnteresseerd zijn in het vergroten van hun begrip van bedrijfsdisciplines en deze toepassen op de besluitvorming op de werkplek. Het op cohort gebaseerde programma begint elk herfst- en voorjaarssemester en bestaat uit 30 credituren aan basiscursussen.

Online energieconcentratie

Het MBA-programma voor online energieconcentratie is bedoeld voor professionals die werkzaam zijn in de energie-industrie. Individuen die ervoor kiezen om dit spoor te volgen, volgen 3 extra energiegerichte cursussen na succesvolle afronding van de algemene online MBA-opleiding voor een totaal van 39 credit-uren. Cursussen in energievoorzieningsketen, energieaccounting en energiefinanciering werden geselecteerd als direct resultaat van gesprekken met relevante marktleiders en bieden studenten de mogelijkheid om kennis op te doen met betrekking tot de echte toepassingen binnen de zeer competitieve industrie.

MBA-leerdoelen

Het MBA-programma University of Wyoming en het College of Business zijn geaccrediteerd door de Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) International. AACSB stelt de hoogste normen van een student, faculteit en institutionele excellentie, en bezoekt elke instelling om de 5 jaar voor beoordeling voor heraccreditatie. Het UW MBA-programma maakt gebruik van de volgende leerdoelen om de relevantie van het curriculum te beoordelen, evenals de educatieve effectiviteit bij het begeleiden van onze studenten naar het succesvol behalen van hun MBA:

  • Studenten zullen een duidelijk begrip van bedrijfsconcepten aantonen.
  • Studenten tonen de mogelijkheid om bedrijfsconcepten toe te passen om complexe, ongestructureerde bedrijfsproblemen op te lossen.
  • Studenten integreren concepten van duurzaamheid, globalisering, ethiek en ondernemerschap in de besluitvorming.
  • Studenten presenteren ideeën op een effectieve manier met behulp van schriftelijke en verbale / non-verbale communicatie aan een professioneel publiek.
  • Studenten zullen leiderschap en teamwerkvaardigheden aantonen.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The University of Wyoming offers a world-class education in the small community of Laramie, Wyoming. Founded in 1886, the university each year welcomes more than 14,000 students from all 50 states and ... Lees meer

The University of Wyoming offers a world-class education in the small community of Laramie, Wyoming. Founded in 1886, the university each year welcomes more than 14,000 students from all 50 states and 90 countries. As a land-grant university, we are dedicated to serving the state of Wyoming and producing graduates who go on to be global leaders. Here you can study everything from agronomy to zoology, criminal justice to theatre and dance. Lees Minder

Accreditaties

AACSB Accredited