MBA

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De MBA is een voltijds loopbaanontwikkelingsprogramma voor mensen met eerdere managementervaring. Deze cursus richt zich op het ontwikkelen van de strategische denkvaardigheden die nodig zijn in de hedendaagse wereldwijde economie. Kritische kennis van organisaties en hun management, creatieve en systematische benaderingen voor het begrijpen van bedrijfsvraagstukken en het ontwikkelen van kennis over het verbeteren van bedrijfs- en managementpraktijken maken allemaal deel uit van deze cursus.

Aanvragers zullen full-time studeren gedurende drie trimesters, wat een volledig kalenderjaar is.

Het programma beoogt de ontwikkeling van:

 • Intellectuele mogelijkheden van onderzoek, kritiek, synthese en innovatie, culminerend in een proefschrift van een master.
 • Academische en professionele vaardigheden om kansen voor loopbaanontwikkeling en verdere studie mogelijk te maken.
 • Levenslange leervaardigheden en persoonlijke ontwikkeling om te kunnen werken met zelfsturing en originaliteit en om bij te dragen aan het bedrijfsleven en de samenleving in het algemeen.

paper, business, financemohamed_hassan / Pixabay

Cursusinhoud

 • MBA 7020 Onderzoeks- en studievaardigheden
 • MBA 7021 Leiderschap en management
 • MBA 7022 Financieel management en besluitvorming
 • IMA 7001 Internationaal marketingmanagement
 • MBA 7026 Strategisch management
 • MBA 7025 Human Resource Management
 • MBA 7024 Verandermanagement
 • MBA 7016 Onderzoeksmethoden
 • MBA 7017 Proefschrift

Toelatingseisen

U moet beide beschikken over: aanzienlijke werkervaring in een bedrijf of managementcapaciteit; en een Britse graad / postdoctorale graad (of gelijkwaardig).

Als Engels niet je eerste taal is, heb je normaal gesproken ook IELTS 6.5 (of equivalent) nodig.

Bij aanmelding moet u een referentie van uw huidige werkgever opnemen. De referentie moet duidelijk aangeven hoe lang u bij hen in dienst bent en een uitsplitsing van uw functie-inhoud en rollen en verantwoordelijkheden geven.

Normaal gesproken wordt u op enig moment tijdens het sollicitatieproces geïnterviewd. Dit kan zijn door een van de cursusdocenten, een van de internationale functionarissen van de universiteit, of door een agent die door de universiteit is aangesteld om internationale studenten bij hun aanvraag te helpen.

vergoedingen

Aanvraagkosten* Inschrijfgeld (jaarlijks) Collegegeld (jaarlijks) Examengeld ** (jaarlijks)
2.100 AED 2.200 AED 49.500 AED 1.090 GBP

Alle tarieven zijn onderhevig aan herziening en zouden jaarlijks worden herzien.
Alle tarieven zijn onderworpen aan 5% btw volgens de federale belastingdienst.

*Toepassing

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The University of Bolton, Academic Centre – Ras Al Khaimah was first established in 2008 and is licensed by the Government of Ras Al Khaimah. We offer Undergraduate and Post Graduate degree programmes ... Lees meer

The University of Bolton, Academic Centre – Ras Al Khaimah was first established in 2008 and is licensed by the Government of Ras Al Khaimah. We offer Undergraduate and Post Graduate degree programmes in several disciplines. Lees Minder