MBAC

University of Southern Queensland (USQ)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

MBAC

University of Southern Queensland (USQ)

Word een accountant en een concurrentievoordeel in het bedrijfsleven

De Master of Business Administration en de meester van de professionele boekhouding double degree biedt u de mogelijkheid om de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor professionele boekhouding te krijgen, terwijl ook de ontwikkeling van een goed begrip van de bredere context beheer, een betere voorbereiding van u voor het senior management functies.

Er is een apart testimonium (officieel certificaat) voor elke graad te ontvangen en in staat om de double degree voltooien in minder tijd dan wanneer je ervoor kiest om de twee graden afzonderlijk onderzoek zal worden.

professionele accreditatie

Het programma voldoet aan de educatieve toelatingseisen van zowel de CPA Australië en Chartered Accountants Australië en Nieuw-Zeeland (CAANZ). Dit zorgt voor geassocieerd lidmaatschap van de CPA Australië, in aanmerking komt voor de CPA professionele examens te bestuderen en in aanmerking komt voor de CAANZ professionele examens te bestuderen.

Als je al een afgestudeerde in de boekhouding van een buitenlandse universiteit, raden wij u aan een kwalificatie beoordeling van de CPA Australië te krijgen alvorens aan ons. Het is mogelijk dat u alleen kan nodig zijn om minder cursussen om geassocieerd lidmaatschap te bereiken. Deze kunnen worden bestudeerd door middel van een Graduate Certificate in Business. Als u een buitenlandse kandidaat op zoek naar lidmaatschap van uw land van herkomst verantwoordingsorgaan, zijn volwaardige leden van de CPA Australië en / of CAANZ meestal aangeboden wederzijdse lidmaatschap. Dit is een fast-track om een ​​gekwalificeerde accountant in uw eigen land worden.

Succesvolle afronding van de Master of Professional Accounting programma kunnen studenten in aanmerking komen voor vrijstelling van het fundamentele niveau (9 papers) van de Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) examens. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de ACCA website.

uitkomsten carrière

Als afgestudeerde van de Master of Professional Accounting, kan je carrièremogelijkheden openbare accountant, accountant, bedrijf boekhouder, secretaris van de vennootschap, financieel beheerder, beleggingsadviseur, forensisch accountant, in de regering (in de fiscus, rekenkamer, treasury en omvatten lokale overheid) of in financiële instellingen, waaronder banken en bouwfondsen.

Met de MBA, zult u worden gekwalificeerd voor een reeks van functies in de publieke of particuliere afdelingen zowel nationaal als over de hele wereld. Uw expertise konden landen je een baan in een aantal van de snelste tempo en meest interessante carrière in de zakenwereld.

Toelatingseisen

 • Een bachelors diploma in een zakelijke graad met een minimum GPA van 4,0
 • plus
 • Minimaal 2 jaar full-time relevante werkervaring

Ondersteunend bewijs voor het programma van de toelating

Academische kwalificaties zijn bewezen door gewaarmerkte afschriften van voltooide kwalificaties. Bewijs van werkervaring wordt bewezen door:

 • Curriculum vitae of professionele LinkedIn-profiel dat het bewijs van werkervaring, waaronder luidt als volgt:
 • Naam van de organisatie
 • positie titel
 • Begin- en einddatum van de werkgelegenheid voor elke positie
 • Type van de werkgelegenheid (full-time, part-time of casual)
 • Belangrijkste taken, verantwoordelijkheden en prestaties.
 • Namen, positie titels en contactgegevens van referenten (werkgevers of leidinggevenden) die in staat zijn om de aard van uw werk voor de periode van 2 jaar kan verifiëren. Scheidsrechters kunnen worden benaderd door CS en moet in staat zijn om gegevens te verstrekken over verantwoordelijkheden, waaronder, maar niet beperkt tot: het managen van mensen of client accounts, leidinggevende verantwoordelijkheid voor alle grote projecten en / of financiële delegatie van verantwoordelijkheden.

Engels taaleisen

Alle studenten zijn verplicht om de toepasselijke Engels taal te voldoen. Dit programma vereist een minimum van IELTS 6.5 of equivalent.

Als u niet voldoet aan de Engels taal eisen die u van toepassing kunnen zijn op een universiteit goedgekeurd Engels taal-programma te bestuderen.

alternatieve routes

Pathway programma's zijn ook beschikbaar als je niet voldoet aan de hierboven genoemde Engels toelatingseisen.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus of Online
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Duur
30 maanden
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
23,760 AUD
Locations
Australië - Australië Online
Startdatum: Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Australië - Springfield, Queensland
Startdatum: Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Australië - Toowoomba, Queensland
Startdatum: Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
On-campus vergoeding. Extern / Online: AUD 21.520