MBSC MBA Fulltime

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Iedereen kan een MBA doen. Maar weinigen zijn deelnemer-gecentreerd. Wij zijn een van de weinigen en de enigen in de regio die gebaseerd zijn op Babson's unieke methode voor ondernemerschap, denken en doen (ETA), waarmee studenten hun ondernemingspotentieel kunnen ontketenen door middel van deelnemergericht leren (PCL) en agenten van verandering worden.

MBSC" src="//cdn02.masterstudies.com/element_db/41/41994_Screen_Shot_2017-02-28_at_9.42.42_PM.png" alt="MBSC" />

HET MBSC MBA-VERSCHIL

Ontworpen door een wereldwijde samenwerking

Ontworpen door Babson, de wereldleider in ondernemerschapsonderwijs, het programma is nauw aangepast aan de realiteit van het Koninkrijk door MBSC Faculty, die lokaal is, interactie heeft met en advies biedt aan het bedrijfsleven en actief betrokken is bij de oprichting en ontwikkeling van een ondernemend ecosysteem in KAEC en de regio. Het MBA-programma in Saoedi-Arabië emuleert Vision2030, dat ondernemingsagentschap stimuleert en tegelijkertijd een positieve sociale impact creëert

Action Learning Model

De MBA is ontworpen om deelnemers de mogelijkheid te bieden zakelijke fundamenten in balans te brengen met een ondernemersmentaliteit en in staat te zijn de problemen van onzekere, veranderende economische omgevingen te overwinnen. De kernfilosofie is Entrepreneurial Thought and Action (ETA), een onderwijsmethodiek die is gedeponeerd door Babson. ETA helpt deelnemers dubbelzinnigheid te overwinnen en economische en sociale waarde te creëren, waar ze ook gaan.

Participantgericht leren (PCL)

Bij MBSC gebruiken we een op deelnemers gerichte methodologie die de student centraal stelt in de klasactiviteiten. Met PCL kunnen deelnemers een unieke reeks vaardigheden verwerven (leiderschap, teamwerk, wereldwijde managementvaardigheden en anderen) door middel van actie en reflectie. Deelnemers leren zowel hoe ze moeten innoveren en hoe ze innovatie moeten leiden, en niet alleen over innovatie.

Getalenteerde Business Oriented Faculty

Onze faculteit doorloopt een strenge opleiding aan het Babson College. Dit exclusieve trainingsprogramma stelt de faculteit in staat om ons curriculum en de leerstijl aan te passen aan de realiteit van het koninkrijk en de regio. Dit helpt de deelnemers op hun beurt om een ​​ambidexter gedachtenproces te ontwikkelen, om actie en experimenten in evenwicht te brengen met rigoureuze analyses en een diep inzicht in bedrijfsfundamenten en om te onderscheiden wanneer een denkwijze bevredigender is dan de andere.

CORE CURRICULUM

Het programma is ontworpen om u geavanceerde hulpmiddelen te bieden om de prestaties van een organisatie en een bedrijfsproject binnen die organisatie te begrijpen en te meten. Ook geeft het kerncurriculum je de persoonlijke vaardigheden die je nodig hebt om een ​​ondernemersmentaliteit en een ondernemende leiderschapsstijl aan te nemen. Deze combinatie van harde vaardigheden (technisch, voor voorspelbare omgevingen) en zachte vaardigheden (persoonlijk, ideaal voor onzekere omgevingen) stelt u in staat innovatie te leiden die economische en sociale waarde creëert. Daarnaast biedt het training in interpersoonlijke vaardigheden die nodig zijn om het denken en handelen van een bedrijf over te nemen.

SINGATURE LEARNING EXPERIENCE

Gebaseerd op Babson's unieke methode van ondernemerschap, denken en MBSC (ETA), MBSC de MBSC MBA Signature Learning Experiences (SLE's) in het curriculum om ondernemersleiders te ontwikkelen. De SLE is een uitnodiging om een ​​persoonlijk project te ontwikkelen en test de haalbaarheid ervan in een van de vier domeinen: zelfstandig ondernemerschap, sociaal ondernemerschap, ontwikkeling van familiebedrijven en zakelijke ondernemingen. Elke student kiest het domein van zijn / haar voorkeur en ontwikkelt een realistisch, haalbaar bedrijf dat naar verwachting zal starten, beheren en groeien.

MBA LEREN DOELEN

  • Diepe functionele kennis van discipline
  • Ondernemend denken
  • Waarden, context en leiderschap in een diverse wereld
  • Redeneren en communiceren met kwantitatieve methoden en technologie

FLEXIBELE OPTIES

Er zijn twee formaten ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften en voorkeuren van onze studenten, inclusief hun gezinsplicht. Het maakt niet uit welke van de twee MBSC programma's het beste werken met je schema en ervaring, je kunt er zeker van zijn dat je hetzelfde basiscurriculum krijgt van dezelfde faculteit die het MBSC MBA-programma een unieke educatieve ervaring maakt.

Voltijd MBA

Klassen voor het voltijdse MBA-programma starten in september en je voltooit je diploma 15 maanden later in december. Studenten komen meestal van maandag tot en met donderdag 4 dagen per week bijeen. Een typische dag voor fulltime MBA-studenten is het bijwonen van lessen, vergaderingen met groepen om aan projecten te werken, deel te nemen aan clubs en organisaties waar u deel van uitmaakt, en contact te leggen met andere MBA-studenten via keuzevakken en onderdompelingsprojecten.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

MBSC aims to develop a new generation of transformative leaders who think creatively and act boldly. The Kingdom needs more job creators and not just job consumers. MBSC is designed to fill this void ... Lees meer

MBSC aims to develop a new generation of transformative leaders who think creatively and act boldly. The Kingdom needs more job creators and not just job consumers. MBSC is designed to fill this void by creating Entrepreneurs of All Kinds (EAK®). Lees Minder