MIBA - meester van de investeringen business administration

Algemeen

3 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

MIBA - Master in Investment Business Administration is ontworpen aan te werven voor ondernemers in het midden niveau van directie en verzorgende ze met geavanceerde praktische kennis en vaardigheden voor het zijn leiders van internationale bedrijven en specialisten in Foreign Direct Investment (FDI). Het leerdoel van de MIBA is te zorgen voor cutting-edge kennis, analytisch vermogen, en de praktische toepassing vaardigheden in het algemeen management en op het gebied van directe buitenlandse investeringen, evenals logisch redenerend vermogen en hun vermogen om kennis toe te passen bij het oplossen van management problemen.

&nbsp

Het opleiden van BDI Specialisten


KU MIBA is de eerste full-time MBA programma in 2005 opgericht, ter ondersteuning van het Ministerie van Economische Zaken Knowldge (MKE) en Korea Trade Promotion Agency (KOTRA). Het doel van dit programma is om specialisten en consultants voeden van de BDI. Vaardigheid in het
Engels is een vereiste, zodat alle cursussen worden gegeven in het Engels. Dit programma is niet aanvragers verlangen dat zij een undergraduate grote in Business Administration hebben, omdat een diverse achtergrond van de studenten vergemakkelijkt het delen van expertise met hun collega's en het begrip van de industrie-omgevingen en de technologische vooruitgang.

Leerplan in evenwicht tussen theorie en praktijk


Aspirant-consultants en specialisten van de BDI nemen core business klassen om basisvaardigheden en kennis in het bedrijfsleven theorie en praktijk te verwerven. Daarnaast nemen zij Business Voorstel
Presentatie Praktijk, internationale onderhandelingen Practice & Contract schrijven, en Global Business Manners & Douane met het oog op hun wereldwijde perspectieven te verbeteren. Ze werken ook
als stagiaires tijdens de vakantie bij instellingen zoals Kim & Jang advocatenkantoren, Deloitte Consulting, en KOTRA overzeese vestigingen om praktische kennis op te doen in hun interessegebieden.
Lezingen worden gegeven door professionals uitgenodigd en ambtenaren in zeer gespecialiseerd gebied, indien nodig.

Opties om te kiezen voor het afstemmen van de individuele behoeften


Studenten hebben verschillende mogelijkheden om tijdens de twee jaar een programma. Bijvoorbeeld, kunnen ze naar onze overzeese partner scholen als uitwisselingsstudenten voor 1 ~ 2 semesters. Of ze kunnen eindigen alle cursus eisen van het derde semester en vervolgens een baan krijgen in het laatste semester, terwijl onafhankelijke onderneming studie of het schrijven van een professioneel rapport.

&nbsp

&nbsp

Programmastructuur

&nbsp

Meester van Investment Business Administration (MIBA) Program aan-Korea University Business School (KUBS). KUBS MIBA is de eerste full-time Engels gebaseerd MIBA-programma in Korea met een bijzondere nadruk op directe buitenlandse investeringen. Innovatieve curriculum
die een afspiegeling is van de snel veranderende aard van de corporate wereld van vandaag en de state-of-the-art faciliteiten, waaronder de LG-POSCO Hall een wereldklasse onderwijs-en onderzoeksomgeving voor onze studenten en docenten.

One & Only
- Uitgebreide ondersteuning van het ministerie van Knowldge Economie (MKE) en uit Korea Trade-Investment Promotion Agency (KOTRA)

Professionele carrière
- Aankomende Investment consultants en specialisten in de directe buitenlandse investeringen

G LOBAAL Leren
- Exchange Program met Top Business Schools wereldwijd.

Praktijkervaring
- Stages bij wet / Consulting Firms

Global Communication
- Alle cursussen Uitgevoerd in het Engels

Gespecialiseerde MBA
- MBA programma gericht op directe buitenlandse investeringen


tie: te onderstrepen; "> Module-curriculum
- Theoretische en praktijkgerichte cursussen

&nbsp

Beste Faculteit in Korea
- Bekende Koreaanse en internationale professorenCurriculum

&nbsp

MIBA biedt een breed scala van academische en carrière studies.

&nbsp

De 2-jarige opleiding bestaat uit 3 semesters van cursussen gevolgd door Stage, zelfstudie of Exchange Student Program in het 4e semester.

&nbsp

Lezingen worden gegeven op de weekdagen en alle lezingen zijn in het Engels met slechts enkele uitzonderingen.

&nbsp

Algemeen onderwijs eisen die door beleggingsondernemingen Expert zal worden uitgevoerd op een pass / fail basis elk semester. (Dat wil zeggen Business Voorstel Presentatie Practice, internationale onderhandelingen Practice, en Global Business Manners & Douane).

&nbsp

Gastdocenten uit overheidsinstelling, KOTRA, Koreaans multinationale bedrijven en internationale bedrijven en buitenlandse ambassades worden uitgenodigd om diverse lezingen.

&nbsp

Alle studenten zullen worden die een parallel module-curriculum tot teamwork, constructieve concurrentie, en hun MBA ervaring te verbeteren.


Laatst bijgewerkt op May 2011

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden